EXPERIMENT CERN Elveția 5 iulie: portal spre dimensiuni paralele, materie întunecată, modificarea timpului

Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN) a repornit pe 5 iulie 2022 Large Hadron Collider (cel mai avansat și puternic accelerator de particule nucleare) după o pauză de trei ani și deja se formează noi teorii ale conspirației.

Se formează mai multe teorii care exprimă îngrijorarea că acceleratorul de particule de la Geneva va deschide un portal întunecat către iad și / sau alte dimensiuni paralele.

Au existat coliziuni la niveluri de energie fără precedent la Large Hadron Collider (LHC), care a fost oprit în urmă cu trei ani.

Trei particule nemaivăzute până acum au fost descoperite la  Large Hadron Collider  (LHC) după ce a început Run 3.

experiment cern 2022 portal materie intunecata

Oamenii și-au împărtășit superstițiile cu privire la „portalul” care se va deschide după ce două fascicule de particule de înaltă energie sunt setate să călătorească aproape de viteza luminii înainte de a se ciocni.

„Dacă CERN a deschis cu adevărat un portal către iad sau ceva de genul acesta”, a scris o altă persoană  pe Twitter .

CERN a fost la știri după ce serialul de succes Stranger Things a fost lansat în 2016.

LHC-ul lung de 27 de kilometri de la CERN este mașina care a găsit particulele bosonului Higgs, care, împreună cu câmpul său energetic legat, este considerată a fi vitală pentru formarea universului după Big Bang-ul de acum 13,7 miliarde de ani. 

Prin ciocnirea fasciculelor de protoni împreună la 13,6 teraelectronvolți, LHC a doborât un record

Pentru a da o dimensiune palpabilă a puterii declanșate la ciocnitorul de particule situat la 90 de metri îngropat sub pământ, un tera electron volt este echivalent cu 1.000.000.000.000 de electron volți. 

Oamenii de știință de la CERN spun că au observat un nou tip de „pentaquarc” și prima pereche de „tetraquarci”, adăugând trei membri pe lista noilor hadroni găsiți la LHC.