IRINA URSU biografie, vârstă, înălțime, studii și iubit

Wiki Irina Elena Ursu (vârsta 28 ani), biografia jurnalistei de la PRO TV Cluj la Aleph și Antena 1. Vezi ce vârstă are Irina Ursu, ce studii și dacă are sau nu iubit. Cele mai frumoase și tari poze cu Irina Ursu le găsiți pe contul ei de Instagram @irinaelenaursu

Fosta jurnalistă Aleph News şi Pro TV, Irina Ursu, vine la Observatorul de weekend în locul Octaviei Geamănu!

Irina Ursu este foarte discretă atunci când vine vorba de viața s-a personală.  S-a nascut in Onesti, apropiații și colaboratorii o descriu ca fiind ambitioasa, tenace, perseverenta, exigenta si curioasa. 

În rest nu veți găsi informații despre ce înălțime are Irina Ursu, dacă este sau nu într-o relații, adică dacă are un iubit si alte lucruri intime.

Conform CV-ului Irina Ursu a studiat Jurnalism, în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, pe care a absolvit-o în anul 2016. 

irina ursu biografie inaltime varsta familie iubit

A urmat apoi masteratul de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC. Încă din anul I de facultate, Irina a devenit reporter PRO TV. Activitatea ei a constat în realizarea de știri și reportaje, transmisiuni live în cadrul jurnalelor naționale și prezentarea jurnalului regional de știri. 

Studiile de jurnalism au ajutat-o pe Irina să își creeze o bază informațională solidă, care este extrem de importantă. 

De multe ori, Irina soune că învăța la modul practic cum să facă anumite lucruri din munca de zi cu zi a unui reporter, iar în cadrul cursurilor primea o informație mai aprofundată și întelegea mai bine de ce lucrurile se fac în acel fel. Un echilibru bun între partea teoretică și cea practică.

Irina Ursu are cunoștințe în Storytelling, scriere de știri, raportare, interviuri, relații cu media, media pitching, relații publice, copywriting, social media, comunicare strategică și management de criză; este un profesionist puternic în media și comunicare.

Irina Ursu lucrează la Aleph, postul TV fondat de Adrian Sârbu, din ianuarie 2020. A prezentat ştiri şi la postul de radio Smart FM.

Timp de aproape patru ani şi jumătate (2014-2018), Irina Ursu a jost jurnalist la Pro TV Cluj. 
noriel.ro