La multi ani bebe 5 luni. La multi ani 1 anișor de la părinti. 6 luni alaturi de tine bebe

Rezumat: Mesaj emoționant pentru copilul meu La multi ani bebe 5 luni, 3 luni bebe la multi ani, La multi ani 1 anișor de la părinti, La multi ani bebe 7 luni, 6 luni alături de tine bebe, La multi ani finuța 3 luni.

Iată selecție de mesaje de la mulți ani pentru copii, fete și băieți din care să vă inspirați pentru a le transmite celor mici cele mai frumoase și emoționante urări aniversare.

1. Ai împlinit 5 luni, suflețelul meu mic! Iti doresc sa ai parte de toată fericirea din lume, sa fii sănătoasă o viata întreagă si sa ai un pic de noroc. Mami si tati te iubesc mult de tot si suntem cei mai fericiți părinti de pe pământ cu asa un îngeraș frumos!

2. Ai 6 luni astăzi, copilul nostru, Zilele, ca minutele, ca momentele zboară, Ai crescut atât de mult, deja, uneori, ești obraznic, Și zâmbetul tău îmi face inima să se topească. Pentru noi, ești cel mai important membru al familiei, Dragul nostru înger, tu ești bucuria noastră, Nu avem nevoie de nimic altceva în viața asta.

mesaje la multi ani bebe de 2 luni emotionante

3. De 4 luni Tu ma faci sa realizez imensa responsabilitate ce o am de îndeplinit si anume sa am grija de tine, de viata ta, de sănătatea ta si stiu ca vezi atat in mine cat si in tati siguranta si protectia de care ai atata nevoie, increderea si credinta ce iti aduc linistea suflețelului tau micut.

4. La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi. Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!

5. Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată de savuroasă și cu multe surprize și cadouri. La mulți ani finuța mea!

6. Copilul meu, azi e o sărbătoare ziua de naștere! Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump. Acum viața noastră nu este în zadar.

7. Crește sănătos și fericit, iubitule copil! Ia de la tata mintea și tăria, de la mama frumusețea și ingeniozitatea, iar de la bunici – înțelepciunea și răbdarea! Crește spre bucuria tuturor. La mulți ani!

8. Acum 1 anișor a apărut o comoară în casa noastră, gălăgioasă, mică, dar atât de scumpă și iubită. Vreau să-i doresc bebelușului nostru să fie mereu înconjurat de dragoste, să înceapă cu realizările mici în viață  și să aibă o energie nesfârșită pentru a putea cunoaște această lume atât de mare și interesantă.

9. La cei 5 luni, îți urez multe zâmbete, împlinirea tuturor viselor și emoții fericite! Fiecare clipă din viață să-ți aducă numai bucurie! Întotdeauna să ai un curcubeu peste fereastră, soarele să fie strălucitor, vremea să fie caldă, iar zâmbetele vesele.

10. Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. Ai crescut atât de repede, iar eu nu mă pot sătura să savurez chipul tău de înger. Îți doresc să nu pierzi niciodată curiozitatea și să rămâi un copil vesel și ascultător. La Mulți Ani!
noriel.ro