Păreri am ținut Dieta de slăbire 7 kg pe săptămână eficiență și efecte negative

Când vă stabiliți un obiectiv de a slăbi 7 kg într-o săptămână, trebuie să vă amintiți capcanele pe care le pregătiți pentru organism. 

Specialiștii în nutriție sunt de părere că o astfel de pierdere în greutate poate fi periculoasă, mai ales dacă masa suplimentară nu este atât de mare. 

Va trebui să iți bagi organismul într-un regim cu cele mai stricte restricții, de fapt, să îl lași să moară de foame, ceea ce duce la slăbiciune, amețeli, probleme cu tractul gastrointestinal. 

Dieta de 7 kg pe săptămână nu implică activitate fizică, spre deosebire de dietele mai moderate timp de o săptămână. 

O schemă rigidă este stresul pentru organism, care își va transfera resursele pentru a-ți asigura viața. 

Creșterea fitnessului sau stresul poate duce la o sănătate precară și la tulburări de presiune. 

cum sa slăbești 7 kg în 7 zile plan alimentar meniuUna dintre opțiunile de dietă săptămânală este dieta estonă

În primele trei zile mănânci alimente proteice (ouă fierte, brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi și piept de pui fiert). Iar zilele rămase sunt orez, cartofi și mere. Fiecare produs numit într-o zi.

Amintiți-vă că una este când ați slăbit șapte kilograme în 3 săptămâni și alta este în doar șapte zile. 

Dietele expres duc la disfuncționalități ale sistemului reproducător, scăderea imunității, scăderea tonusului muscular, schimbări de dispoziție și depresie. 

Chiar și în același timp, este ușor să dezvoltați o grămadă de boli ale tractului gastrointestinal - constipație, digestie lentă, gastrită, ulcere, balonare. 

Din acest motiv, nici nu ar trebui să te gândești cum să slăbești într-o săptămână cu 10 kg.

Pentru a face acest lucru, trebuie să cheltuiți aproximativ 13,5 mii de kcal pe zi. Pentru a realiza acest lucru, trebuie, de exemplu, să alergați timp de 19 ore cu o viteză de 10 km/h. Pentru a spune ușor, acest lucru este nerealist.
 
Dacă refuzi complet mâncarea, atunci treptat poți ajunge la o boală atât de gravă precum anorexia nervoasă

Pe forumuri, puteți găsi povești cu fete din categoria „Am slăbit 10 kg într-o săptămână, am mâncat tot timpul șase mere și doi castraveți!”. 

Ele visează să devină fragile, să nu aibă nici un gram de grăsime și la început se bucură de pierderea poftei de mâncare. 

Apoi, atunci când încearcă să mănânce măcar o porție de mâncare normală, eșuează. Pur și simplu au făcut un mare rău organismului. 

Dacă nu vrei să intri în rândurile lor, este mai bine să nu te întrebi cum să slăbești într-o săptămână cu 10 kilograme. Nicio cauză sau motiv nu merită un asemenea sacrificiu.