Pareri Dieta pentru Acnee. Dieta pentru curățarea tenului.

Dieta pentru acnee păreri forumuri cum sa alegem doar alimente sănătoase pentru dieta pentru curățarea tenului de cosuri.

Din păcate, niciun produs cosmetic nu poate rezolva complet problema acneei. Persoanele cu o boală de piele acneica ar trebui să-și amintească, de asemenea, că nutriția vindecătoare pentru acnee ar trebui să fie specială.

Dieta pentru acnee descurajeaza abuzul de dulciuri. Dar sunt și dulciuri diferite - de exemplu, bucăți de fructe suculente în miere sau siropul de arțar nu au făcut încă rău nimănui. 

Să aflăm ce poți mânca pentru a-ți menține pielea sănătoasă și strălucitoare.

1. Nutriție pentru acnee: „Nu” dulciurilor și fast-food-ului!

O dietă pentru acnee  nu este un remediu de „salvare” complicat, dar e foarte eficient pentru prevenirea și tratarea acneei. 

La urma urmei, cauzele acneei nu se află la suprafață, ci în interiorul corpului și adesea sunt legate direct sau indirect de starea tractului gastrointestinal. În timp ce manifestările externe - acnee, coșuri, acnee - acestea sunt doar manifestări externe ale bolii.

pareri dieta de curatare pentru tenul cu acnee alimente permise

În primul rând , alimentația pentru acnee implică o atitudine strictă față de alimentele care cresc nivelul de colesterol rău din organism sau alimentele care provoacă inflamația și creșterea activității glandelor sebacee. 

Astfel de produse includ condimente și condimente iute, ketchup-uri, maioneze și sosuri, carne grasă și afumată, cartofi prăjiți și, bineînțeles, dulciuri (cu excepția mierii).

Alimentația pentru acnee ar trebui să fie echilibrată și sănătoasă

O dietă pentru acnee ar trebui să se bazeze în principal pe carne slabă, pește și brânză de vaci. Pentru garnituri sunt de preferat cerealele și legumele la abur. Și bineînțeles fructe! Cu excepția celor care pot provoca o alergie.

Tranziția către o dietă naturală mai sănătoasă va reumple organismul cu vitaminele și mineralele necesare. 

Ca prevenire a acneei, precum și în tratamentul acneei, trebuie acordată o atenție deosebită fosforului, potasiului, calciului, zincului, vitaminelor A, C și grupului B

Fosforul se găsește în exces în pește, calciu în brânză și brânză de vaci. , potasiu în varză și multe fructe uscate (caise uscate, stafide, prune uscate). 

Furnizori excelenți de vitamine sunt legumele, fructele și fructele de pădure (inclusiv cele congelate). 

Prin urmare, una dintre regulile de nutriție pentru acnee este utilizarea zilnică a acestor produse, care pot fi o alternativă sănătoasă la prăjiturile dulci, brioșele și sandvișurile cu cârnați afumati