Păreri recenzii DR CALM încălțăminte apreciată pe forumuri.Saboți medicali și sandale din piele ieftine, de calitate.

Media părerilor despre magazinul de încălțăminte DrCalm.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de dr.calm ghete dama păreri, recenzii Saboti piele si sandale dr calm forum, saboți medicali cu talpa ortopedica, papuci medicinali cu platforma, Dr calm saboti dama piele naturala.

Satisfacția generală față de magazinul DrCalm.ro 

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,38 din 5
• Livrare - 4,41 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Politica de returnare - 4,43 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.drcalm.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

dr calm incaltaminte pareri forum recenzii

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 290 lei.

Dr Calm sunt producători si importatori de pantofi confortabili in special pentru dama. 

Intial pantofii si sabotii Dr CALM au fost concepuți pentru persoanele care lucrează în domeniul sănătății, ospitalității. 

VEZI AICI PREȚURI CATALOG INCALTAMINTE DR CALM

Experiența dobândită si solicitarile clienților i-au motivat sa mărească gama de încălțăminte cu alte produse precum: sandale, papuci decupați, adidași, ghete si chiar cizme. 

Saboții si pantofii Dr. Calm  sunt o dovada ca încălțămintea de lucru nu trebuie sa fie plictisitoare sau sa va lase sa va simțiți cu picioarele plate si obosite. 

ATENȚIE! Produsele returnate trebuie sa fie in aceeași stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezintă modificări fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul inițial sau nu pot fi puse spre revânzare.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro