PLANTE PENTRU A ȚINE ȚÂNȚARII DEPARTE DE CASĂ. REPELENTE NATURALE EFICIENTE.

Flori și plante de interior care alunga insectele, inclusiv bune împotriva țânțarilor, de care nu știai că au aceste calități. Repelente naturale pentru țânțari care chiar funcționează.

Țânțarii pot fi destul de enervanți, dar cu plantele potrivite in casa noastră, vor sta departe.

Aceste plante de interior vă pot ajuta să îndepărtați aceste creaturi urâte și vă permit să aveți o noapte mai bună sau să petreceți un timp mai bun în aer liber, în compania familiei și a prietenilor.

Cele mai multe dintre aceste plante fantastice conțin uleiuri esențiale pe care țânțarii le consideră groaznice, așa că poate fi necesar să zdrobești unele dintre frunzele lor pe piele pentru a profita la maximum de ele.

1. Busuioc

Planta umilă și frumoasă de busuioc este un alungător natural de țânțari, deoarece acești criminali zburători nu suportă acel miros dulce. Busuiocul este ușor de cultivat și își eliberează aroma înțepătoare fără a fi nevoie să-i culege frunzele și să le freci în piele.

cele mai bune plante de interior repelente naturale impotriva tantarilor

2. Lemongras

Unul dintre cele mai cunoscute repelente pentru tantari. Parfumul irezistibil al plantelor de citronela mascheaza mirosul de dioxid de carbon produs de corpurile noastre cu sange cald.

Acest lucru împiedică țânțarii să se apropie de tine. Aceste plante pot deveni destul de mari, așa că sunt cel mai bine cultivate în containere sau grădini.

3. Lavanda

Mirosul delicios de lavandă face mai mult decât să promoveze un somn bun: de asemenea, ține la distanță țânțarii și alți dăunători. Folosirea lavandei uscate este o tehnică grozavă, așa că agățați sau așezați câteva crenguțe oriunde ar putea pătrunde țânțarii.

4. Balsam de lămâie (Melissa officinalis)

Un membru al familiei mentei, balsamul de lămâie este o plantă versatilă care poate, de asemenea, respinge țânțarii însetați de sânge.

Cel mai bine este să depozitați această plantă cu creștere rapidă într-un recipient (ghiveci) în cazul în care începe să vă preia grădina.
noriel.ro