Treceți la conținutul principal

PREZICERILE Babei Vanga despre 2022 devin REALE. SECETA, BOLI GRAVE, PĂSĂRI care CAD din CER

Ce a prezis baba vanga pentru 2023, toate prezicerile babei vanga, al treilea razboi mondial baba vanga, preziceri 2022 baba vanga despre Putin, curiozitate sau credință în adevăruri metafizice?

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga a profețit despre inundații în unele regiuni și despre secetă cumplită în altele, toate fenomene catastrofice pentru anul 2022. Seceta groaznică  a afectat Europa, care este acoperită de un val de căldură anormală.

Clarvăzătoarea bulgară Vanga a prevăzut evenimente tulburătoare de care ar trebui de temut în „anul celor doi”. 

Ea și-a avertizat urmașii că schimbări globale apocaliptice așteaptă omenirea și ar trebui să fie luate foarte în serios.

Printre profețiile Babei Vanga pentru 2022 s-au numărat dezastrele naturale: ea a prezis inundații în unele regiuni și secete severe în altele. 

wiki preziceri baba vanga 2022

Aparent, viziunile prezicătoarei încep deja să devină realitate. În ultimele zile, Europa a fost acoperită de un val de căldură anormală, care amenință nu numai confortul oamenilor, ci și sănătatea acestora.

În Marea Britanie săptămâna aceasta, termometrele vor crește până la 40 de grade. Autoritățile recomandă locuitorilor să nu iasă pe stradă, școlile sunt închise, iar evenimentele în masă sunt anulate. Restricțiile au afectat chiar și transportul feroviar.

Locuitorii din Portugalia sunt rugați să fie mai inteligenți în ceea ce privește utilizarea apei proaspete. În Spania, păsările cad din cer din cauza căldurii. În Croația, pădurile ard, iar în Franța, artificiile care pot provoca incendii sunt sub cea mai strictă interdicție.

Printre celelalte predicții babei Vanga pentru 2022, a existat o nouă amenințare epidemiologică. Clarvăzătoarea credea că după pandemia de coronavirus va veni pe lume o altă amenințare.

Apoi am vorbit cu ea despre boli. Am întrebat-o: ''Ce este asta? Ciuma? '' Am enumerat mai multe boli, ciumă, variolă... și apoi ea spune: ''Ah, variolă, o maimuță aleargă de-a lungul unui copac, râde și va fi o surpriză pentru tine'', a spus cu ce ceva timp în urmă într-un interviu nașul prezicătoarei,  Serghei Kostornoy .

Acesta a auzit aceste cuvinte de la Vanga încă din anul 1995, dar atunci nu le-a acordat nicio importanță și și-a amintit abia acum, când au fost deja înregistrate peste 30 de mii de cazuri de infecție cu variola maimuțelor în lume.
MAI POTI CITI
fashiondays.ro