SLĂBEȘTE 2 kilograme pe noapte. 3 moduri de a pierde în greutate în somn.

Cum să slăbești rapid noaptea ca într-un vis? Nu este despre mituri, ci despre realitatea dovedită. 

Mai ales în cazurile în care nu există timp pentru diete și trebuie să scapi de câteva kilograme imediat, am selectat cele mai eficiente modalități de a slăbi într-o singură noapte.

Știai că somnul te ajută să slăbești? Am testat pentru noi înșine: fiecare dintre metodele simple descrise chiar funcționează. 

1. Cocktail cu zahăr și chefir

Ingredientele principale ale acestei băuturi miraculoase sunt chefirul și zahărul. 

Cum să slăbești în somn vis fără pastile? Dacă bei un astfel de cocktail noaptea, poți slăbi în somn. 

Chefirul are o valoare nutritivă ridicată datorită conținutului scăzut de calorii – doar 40 kcal la 100 g. În timpul slăbirii, creează un deficit caloric, astfel încât organismul arde grăsimile mai repede. Băutura conține și proteine ​​ușor digerabile.

trucuri cum sa slabesti 2 kg noaptea in somn cand dormi

De asemenea, s-a dovedit că calciul se absoarbe mai bine noaptea și mult mai repede din chefir decât din lapte. Într-un pahar cu chefir la temperatura camerei, puteți adăuga o linguriță de zahăr pentru a obține mai multă sațietate. 

Dimineata vei constata o pierdere in greutate de pana la doua kilograme.

2. Baie cu sare

Sărind peste cină, îți vei reduce aportul zilnic de calorii, ceea ce va duce inevitabil la  pierderea în greutate . 

Dar este posibil să slăbești în somn făcând o baie cu sare  pe timp de noapte? Categoric, da, mai ales pentru a consolida rezultatul dietei. 

Doar 10-20 de minute de a fi într-o astfel de baie și apoi o oră sub cuvertură, va crea efectul de seră. O astfel de metodă simplă vă va permite să pierdeți 2 kg într-o singură procedură și poate mai mult - în funcție de greutatea inițială. 

Soluția de sare ajută la reducerea greutății corporale, scăpa de celulită, întărește unghiile și părul și reduce umflarea. 

O alternativă plăcută la gustările de seară, care vă permite să reglați procesul de adormire.

3. Salată de sfeclă roșie fiartă

Pentru a pierde mult în greutate în timpul somnului, încercați să mâncați sfeclă fiartă. Nu sună foarte gustos, dar funcționează! 

Sfecla este bogată în fibre, iar atunci când interacționează cu apa, se umflă în intestine. În primul rând, vă va oferi o senzație lungă de sațietate, iar în al doilea rând, sfecla va „atrage” toate toxinele în exces și le va elimina în mod natural. 

Ei bine, și în al treilea rând, organismul trebuie să cheltuiască mai multe calorii pentru a digera sfecla decât caloriile conținute în legumă în sine.

Faptul este că accelerează metabolismul, activează metabolismul, demarând procesul de pierdere în greutate. De asemenea, ajută la digestia proteinelor. 

După cum puteți vedea, consumul de sfeclă are câteva avantaje. Prin urmare, nu pierde timpul și mai degrabă pregătește o salată magică care cu adevărat te va face să slăbești rapid peste noapte în somn, dacă nu cu 5 kg, ci măcar cu unul sau două.

REȚETA: Se fierbe o sfeclă roșie mare. Se freca pe răzătoarea fină și se adaugă un strop de ulei de măsline. Amesteca totul bine. Salata trebuie consumată înainte de culcare cu un pahar cu apă caldă. Dimineața vei fi plăcut surprins să vezi un număr mai mic la cântar.