VIDAXL.ro păreri forumuri cine a cumpărat: Oferte mobilă, contact, retur și prețuri.

Media părerilor despre produsele vidaXL.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor de la cine a cumpărat de pe vidaxl.

Satisfacția generală față de magazinul vidaXL.ro bazată pe părerile clienților

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,41 din 5
• Livrare - 4,43 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,39 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.vidaxl,.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la toate comenzile. Dacă alegi plata în numerar la livrare, va trebui să plătești o taxă de serviciu de 9 lei în momentul plății.

vidaXL este un retailer internațional online, care oferă totul pentru casă, grădină, garaj și multe altele.  

pareri forum vidaxl cine a cumparat daca e multumit


VEZI AICI PREȚURI CATALOG vidaXL

Avantajul lor principal constă în a oferi produse la prețuri accesibile, astfel încât pentru toți clienții lor să fie posibil sloganul „Trăiește mai bine cu mai puțin”.

Păstrând controlul complet asupra procesului de aprovizionare și producție, vă oferă întotdeauna produsele vidaXL la un preț bun. 

Livrarea și returul sunt gratuite.

Referitor la RETUR, trebuie să fiți atenți! Pe site-ul vidaXL sunt activi, de asemenea, alți vânzători. Acest lucru este întotdeauna indicat clar pe pagina de produs relevantă. Acești vânzători pot avea și alte condiții generale (retur). Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru în secțiunea 

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro