A MURIT Florin Salam sau nu a MURIT? PRO TV a dat stirea!

Moartea lui Florin Salam la stirile de PRO TV! Adevar sau minciuna? Un breaking News venit de acolo de unde nimeni nu se astepta!

Stirea data de StirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. 

Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. 

Informaţia de breaking news  a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită, în direct la România TV, atât de familia cântăreţului, cât şi de avocat. 

a muirt florin salam pro tv spune ca da manelistul a decedat

Ulterior, cei de la Stirileprotv.ro au şters articolul, fără a-şi cere scuze sau a veni cu precizări. Abia după aproape două ore, site-ul a oferit o precizare seacă: „informaţie neconfirmată”

In momentul de fata nu a existat niciun mesaj direct al manelistului Florin Salam, ci doar al apropiatilor sai si a familiei!

Adevarat este ca Florin Salam este internat cu COVID si se afla intr-o stare STABILA!

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Și fiica lui Florin Salam a avut o primă reacție după scandalul izbucnit. „Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic!...."

WIKI FLORIN SALAM

Florin Stoian (născut pe data de 1 octombrie 1979, București, România, zodia Balanta), cunoscut cu numele de scenă Florin Salam și Florin Fermecătoru', este un cântăreț român de manele din România.

Florin Stoian s-a căsătorit în septembrie 2007 cu Ștefania, alături de care trăise vreme de mai mulți ani, fiind sortiți împreună după legea țigănească; nașii cuplului au fost Adrian Minune și Cati.

Cununia religioasă și celebrarea evenimentului au avut loc în stațiunea Antalia din Turcia. Florin Salam și Ștefania Stoian au doi copii.


Trimiteți un comentariu