A MURIT Florin Salam sau nu a MURIT? PRO TV a dat stirea!

Moartea lui Florin Salam la stirile de PRO TV! Adevar sau minciuna? Un breaking News venit de acolo de unde nimeni nu se astepta!

Stirea data de StirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. 

Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. 

Informaţia de breaking news  a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită, în direct la România TV, atât de familia cântăreţului, cât şi de avocat. 

a muirt florin salam pro tv spune ca da manelistul a decedat

Ulterior, cei de la Stirileprotv.ro au şters articolul, fără a-şi cere scuze sau a veni cu precizări. Abia după aproape două ore, site-ul a oferit o precizare seacă: „informaţie neconfirmată”

In momentul de fata nu a existat niciun mesaj direct al manelistului Florin Salam, ci doar al apropiatilor sai si a familiei!

Adevarat este ca Florin Salam este internat cu COVID si se afla intr-o stare STABILA!

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Și fiica lui Florin Salam a avut o primă reacție după scandalul izbucnit. „Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic!...."

WIKI FLORIN SALAM

Florin Stoian (născut pe data de 1 octombrie 1979, București, România, zodia Balanta), cunoscut cu numele de scenă Florin Salam și Florin Fermecătoru', este un cântăreț român de manele din România.

Florin Stoian s-a căsătorit în septembrie 2007 cu Ștefania, alături de care trăise vreme de mai mulți ani, fiind sortiți împreună după legea țigănească; nașii cuplului au fost Adrian Minune și Cati.

Cununia religioasă și celebrarea evenimentului au avut loc în stațiunea Antalia din Turcia. Florin Salam și Ștefania Stoian au doi copii.