Cum să faci un Băiat să se Îndrăgostească de tine, ce îi spui, ce manifestări să ai

Vreau sa fac un băiat sa se îndrăgostească de tine ➢ Ce ii spui unui bărbat ca sa se îndrăgostească ➢ Ce ii spui unui barbat ca sa se îndrăgostească ➢ Fa-l sa te dorească mai mult ➢ Fa-l dependent de tine➢ Manifestări sa se îndrăgostească de tine

Dragostea este un sentiment magic, dar cu siguranță nu întâmplător. Nu te poți îndrăgosti pur și simplu, și nici tipul care îți place. 

Dar vestea bună este că există mai multe moduri în știință și psihologie care pot funcționa efectiv. Și, ca să fim sinceri, pot părea ciudate și neevidente. Ei bine ai risca?

1. Fii tu însuti

Fii tu însuți dacă vrei să faci un băiat să se îndrăgostească de tine. Când vine vorba de personalitate și caracter, este important să arăți cine ești. 

Dacă te prefaci că ești diferită de adevăratul tău sine , încercând să faci pe plac unui tip, atunci nu va ieși nimic bun din asta. Imaginați-vă cât de dureros va fi pentru amândoi când vă dați seama că nu vă cunoașteți cu adevărat!

manifestari puternice ca sa il faci sa te doreasca si indragosteasca de tine

Pentru ca totul să funcționeze, pur și simplu comportă-te într-un mod confortabil și plăcut pentru tine. 

2. Cere-i o favoare

Un punct important: pentru a câștiga un tip, este că nu trebuie să te grăbești să-l bombardezi cu oferte de ajutor . Da, desigur, e drăguț, dar celor mai mulți băieți le place când fata este cea care cere ajutor. 

Solicitările nu trebuie să fie neapărat mari, super costisitoare sau fanteziste. Chiar și cel mai simplu „poți să mă ajuți” va lucra în favoarea ta.

Un astfel de fleac va arăta că vedeți în el o persoană în care aveți încredere și pe care vă puteți baza . În același timp, vei vedea cum te tratează, pentru că a petrece timp cu cineva care îți este indiferent nu este absolut plăcut și sănătos.

3. Spune-i din prima pe nume

Psihologia spune că adresarea pe nume acționează asupra subconștientului, plasându-ți interlocutorul într-o stare receptivă, de deschidere. În cazul nostru, potențialul tău iubit.

Apropo, dacă un tip este de obicei numit cu poreclă, atunci vezi la ce reacționează mai bine , la poreclă sau la propriul său nume. Se întâmplă adesea ca modul în care el își spune să devină cârligul de care te poți agăța pentru al face să te dorească mai mult

4. Îmbracă-te în roșu

Culoarea roșie este în mod tradițional asociată cu pasiunea și dragostea. Dar se dovedește că problema nu se limitează la simbolism - majoritatea băieților sunt atrași în mod subconștient de asta . 

Oamenii de știință de cercetarea aratat că culoarea roșie a fetelor îi provoacă pe băieți să fie mai sinceri cu ele.

Într-un experiment, băieții au pus întrebări mai sensibile fetelor care purtau mai degrabă roșu decât verde. Este probabil ca aceasta să fie doar o coincidență, dar biologia este biologie: chiar și în regnul animal, roșul atrage masculii către femele.
noriel.ro