Treceți la conținutul principal

DIETA cu BANANE păreri forum slăbire. Plan alimentar dietă cu banane meniu zilnic.

Să ne facem o părere despre dieta cu banane, regim de slăbire mult discutat pe forumuri. 

Dieta cu banane beneficii și contraindicații, cine a slăbit și cât timp se ține, alimente permise și alimente interzise.

Dieta cu banane aparține categoriei mono-dietelor pe termen scurt. De obicei, durata unei diete cu banane este de la 3 la 7 zile, timp în care se poate slăbi aproximativ 4-6 kilograme. 

Un plus tangibil al dietei cu banane este că este destul de ușor de tolerat, deoarece bananele sunt un produs alimentar satisfăcător și gustos. Însă există și dezavantaje ale dietei cu banane!

Avantajele unei diete cu banane pentru pierderea în greutate sunt, în primul rând, că bananele conțin o mulțime de substanțe utile și, în același timp, au proprietăți de curățare - elimină toxinele și stimulează intestinele. 

dieta cu banane pareri forum am slabit cu fructe

Bananele sunt bogate în vitamine, precum și în potasiu valoros, care are un efect benefic asupra procesului metabolic și asupra stării pielii.

Spre deosebire de orezul dietetic, varza sau hrisca, sa mananci banane este o placere. În plus, acesta este un fruct foarte sățios, așa că nu veți simțiți înfometată, mai ales dacă decideți să slăbiți cu o dietă cu banane pentru mai mult de două sau trei zile.

Dezavantajele unei diete cu banane pentru pierderea în greutate includ doar deficitul nutrițional al dietei (dar acest minus se aplică tuturor mono-dietelor), astfel încât persoanele cu diferite boli cronice ar trebui să evite acest regim de pierdere în greutate.

Ce banane trebuie să mâncăm în această dietă

Trebuie să evitați să mâncați banane verzi sau prea ferme care par necoapte, precum și banane mici.

Alege banane proaspete coapte, moi, cu coaja galben strălucitor. Doar bananele galbene mari, proaspete, coapte, sunt potrivite pentru o dietă – ele sunt cele care ne ajută să slăbim rapid.

Dieta cu banane plan alimentar pentru 3 zile

Mono-dieta cu banane are limite de timp.Prima perioadă recomandată pentru slăbit cu banane este de 3 zile. 

In aceasta varianta este permis sa consumi doar 3-4 fructe pe zi, alternându-le cu lapte degresat sau chefir. 

Schema este următoarea: mâncați o banană, după o oră și jumătate, beți un pahar de lapte sau chefir. După 2 ore - din nou o banană. După o oră și jumătate - din nou lapte sau chefir. Ultima banană mâncată nu mai târziu de ora 20.

Plan 7 zile dietă cu banane

Un plan săptămânal al dietei  cu banane este considerat mai benign. 

Cu toate acestea, vă permite și să slăbiți până la 1 kg pe zi. În acest caz, nu sunt permise alte alimente - mâncăm doar banane, dar în orice cantitate.

Dintre băuturile din dieta cu banane sunt permise doar apa necarbogazoasă și ceaiul verde. Dacă foamea te chinuie - mănâncă o altă banană!
MAI POTI CITI