Dieta cu furculiță: slăbești rapid și fără interdicții. Rezultate, cine a slăbit, meniu.

Această dietă franceză are o singură regulă strictă. Și da, nici nu trebuie să renunți la pastele preferate. Sa ne facem deci o parere despre dieta cu furculita.

Dieta cu furculița a fost inventată de Ivan Gavrilov. Acesta nu a avut educația unui nutriționist, dar cumva el însuși a ajuns la ideea genială că poți slăbi chiar dacă respecti o singură regulă, și deloc strictă. 

Dieta cu furculiță nu implică o restricție calorică puternică și o schimbare radicală a alimentației. În general, puteți lua micul dejun și prânzul, așa cum obișnuiați, dar pentru cină există trebuie sa mancati doar ce puteți ridica cu ușurință cu o furculiță. Aceste alimente includ aproape toate legumele, leguminoasele, peștele și chiar pastele noastre preferate.

Brânzeturile, cârnații, carnea sunt interzise.. Lista alimentelor interzise mai include tartinele și untul, sosurile și ceea ce se mănâncă de obicei cu mâinile: fructe de pădure, dulciuri, fructe, ouă, produse de patiserie și pâine. 

pareri dieta cu furculita rezultate cine a slabit

Sunt excluse și supele, cerealele și tot ce se mănâncă cu lingura în timpul mesei de seară.

Este mai bine să faceți prima masă cât mai satisfăcătoare: sunt permise cerealele, mâncărurile cu ouă, brânzeturile și produsele de patiserie

La prânz, vă puteți bucura de supă bogată, carne, cereale, legume și chiar vă puteți permite un desert. 

Totuși, asta nu înseamnă deloc că înainte de cină poți mânca orice vrei și în cantități incredibile. 

Alimentația ar trebui să fie în continuare corectă, echilibrată și moderată, altfel nicio furculiță nu vă va ajuta să vă dezvoltați.

Dacă se respectă aceste reguli elementare, dieta franceză dă rezultate excelente: acest lucru a fost dovedit atât de grupuri de experți, cât și de susținătorii unei tehnici viclene, printre care se numără în principal europeni.