Dior Prestige La Crème Crema De Fata păreri forum, rezultate, mod de aplicare, prețuri

Să ne facem o părere despre noua cremă de față Dior Prestige La Crème care face parte din linia premium de cosmetice anti-îmbătrânire Prestige.

Pe forumuri, clientele consideră în recenziile și opiniile lor că aceasta crema pentru fata si gat are o textura uimitor de delicata, catifelata si fondanta, invaluind pielea intr-un confort absolut. 

Aceasta este prima actualizare majoră în șapte ani. Conceptul care întruchipează puterea trandafirului a fost păstrat, dar actualizat pentru o abordare holistică a tuturor aspectelor ce țin de ten. 

Din petalele trandafirului Granville, extractul molecular este extras printr-o nouă metodă de extracție, esența trandafirului este extrasă din tulpină și amestecată cu două tipuri de biopeptide

pareri am folosit crema dior prestige cu trandafir daca functioneaza


Noua cremă de față Prestige La Creme adoptă o abordare holistică a pielii în ansamblu, lăsând-o fermă, tinerească și strălucitoare.

Punctul culminant al celor peste 20 de ani de cercetare a trandafirului a fost dezvoltarea ingredientului unic Dior Science , Rose Peptide , care conține molecule din trandafirul Granville. 

5.000 de petale de trandafir din Granville Rose Garden sunt proaspete presate la rece, iar extractul de trandafir și peptidele sunt combinate pentru a extrage ingrediente benefice folosind o metodă ecologică.

VEZI AICI PREȚUL SEPHORA

Formulată cu peptidă de trandafir, Prestige La Creme oferă ingrediente eficiente pentru fiecare colț al pielii, oferindu-i o strălucire luxoasă, ca și cum ar trezi frumusețea. Pielea devine mai fermă și mai elastică, textura sa se îmbunătățește.

Crema contine 94% ingrediente de origine naturala. Realizată printr-un proces în 6 etape, formula se absoarbe instantaneu în piele, învelind-o într-un voal ușor, catifelat, hidratant. 

Are de asemenea o textură netedă luxoasă care trezește simțurile, o aromă delicată care promovează relaxarea și ambalaj rafinat care strălucește ca o piatră prețioasă.

Mod de aplicare - tratament cosmetic Dior Prestige

Dior a dezvoltat un ritual de îngrijire a pielii cu linia Dior Prestige :

1. Începeți tratamentul Dior Prestige cu Ser Micro Huile de Rose .

2. Aplica apoi lotiunea De Rose pe un tampon de bumbac sau pe mana si intinde-o de la centrul fetei pana la margini pe toata fata.

3. Pentru tratamentul petelor din jurul ochilor, folosește Prestige Micro Serum de Rose You .

4. La final, aplicați Prestige La Creme pe piele 
noriel.ro