Ion Șaulescu biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubită, Instagram

Wiki Ion Șaulescu (născut pe data de 10 ianuarie 1996), biografia, vârsta, zodie, înălțime, iubita soție. 

Fanii mai sunt interesați și de subiecte precum: Ion saulescu video drogat, Ion saulescu facebook, Ion saulescu si raluca divort, Instagram @ionsaulescu, Ion saulescu youtube, zodie Ion saulescu mireasa.

Ion Șaulescu (vârsta 26 ani) se descrie ca fiind un bărbat puțin narcisist, glumeț, care nu se enervează. De asemenea, acesta se caracterizează ca fiind și povesis, drept urmare este și foarte gelos.

Ion Șaulescu (înălțime 1,85 m) a fost unul dintre cei șapte concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Ion Șaulescu s-a născut pe 10 ianuarie 1996, în București și este un nativ al Zodiei Capricorn.

wiki ion si raluca saulescu nunta copii divort

Ion Șaulescu nu suportă ideea ca iubita lui să aibă un prieten băiat, mai ales că se declară impulsiv. 

Șaulescu a practicat box, dar nu suportă bătaia și evită să se amestece în conflicte.

Ion și Raluca Șaulescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 4 Mireasa. 

Cei doi s-au căsătorit în cadrul show-ului matrimonial și în prezent sunt soț și soție.

Ion și Raluca Șaulescu au fost unul dintre pariurile telespectatorilor pentru premiul de la Mireasa 4, dar în cele din urmă cei care au reușit să câștige concursul au fost Ela și Petrică. Ei s-au clasat abia pe locul al treilea.

În urmă cu patru ani, Ion Șaulescu  a fost protagonistul unui videoclip care a devenit viral și cu care nu se mândrește. Concurentul este fericit că a reușit să lase în urmă acea experiență.

Un episod vechi din viața lui pe care se bucură că l-a lăsat în urmă. 

Șaulescu spune că s-a separat de viața aceea și se bucură că a reușit să scape de acel anturaj toxic. Acum este altcineva și vrea să devină și mai bun de atât.
noriel.ro