MARCELA FOTA biografie, vârstă, înălțime, soră, iubit, Instagram

Wiki Marcela Fota (vârsta 45 de ani). Citește despre biografia Marcela Fota sora artistei Mariana Ionescu Căpitănescu, vezi ce vârstă are și în ce an este născută. Marcela Fota zodie, iubit, unde locuiește și dacă iubește din nou. 

Cele mai frumoase poze cu cântăreața de muzică populară Marcela Fota le găsiți pe contul ei de Instagram @fotamarcela

Conform biografiei oficiale, Marcela Fota (zodia Rac) s-a născut în data de 20 iulie 1977, în comuna Melinești, din județul Dolj. 

Sora sa, Mariana Ionescu Căpitănescu, i-a fost mereu ca o a doua mamă și model în viață. 

Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani, cu ocazia unui spectacol organizat la școală. Încă de atunci și-a dat seama că menirea sa este să încânte publicul cu talentul său.

wiki marcela fota biografia varsta unde locuieste

În 2019, Marcela Fota s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu, după 13 ani de relație. La nuntă au participat peste 300 de invitați. La eveniment a cântat Mariana Ionescu Căpitănescu și alți artiști.

Apoi ca într-un film prost regizat, Marcela Fota a trecut prin tragedia vieții sale, asta pentru că și-a pierdut soțul, care a decedat din cauza unui infarct, iar artista a rămas singură, ocupându-se exclusiv de îngrijirea și educația fiului ei, David, în vârstă de 13 ani.

Citatul motivațional preferat al artistei, după care își conduce viața este: ”Muzica este tovarășul nostru în viață,și la durere și la fericire.”

Acum Marcela Fota iubește din nou!

Deși și-a asumat relația cu noul ei iubit, Marcela Fota nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acesta, iar recent, contactată fiind să vorbească despre acest subiect, artista nu a vrut să dea detalii! 

Actualul iubit al Marcelei Fota ar fi, de fapt, un tânăr pe numele său Alex T, în vârstă de 23 de ani. 

Acesta este fiul unor afaceriști renumiți din Craiova, iar tânărul ar fi deja de ceva timp managerul companiei familiei.