MOBILA Naturlich.ro păreri bune pe forumuri. Prețuri, reduceri, promoții reale.

Media părerilor despre magazinul de mobilă Naturlich.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de paturi naturlich reduceri, Dormitor kashmir naturlich ofertă, mobila naturlich coltare, magazine naturlich, mobila naturlich forum, dormitor saigon naturlich

Satisfacția generală față de magazinul de mobilă Naturlich.ro bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,52 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,45 din 5
• Livrare - 4,41 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,38 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Naturlich.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile produselor de mobilier Naturlich sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

mobila naturlich pareri forum cine a cumparat

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 500 lei. Transportul pentru cumpărături în valoare însumată mai mică de 500 lei, are un cost fix de 20 de lei indiferent de destinație.

Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, tapițerie, camere de tineret, puțin office și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile. Practic e un concept integrat.

Magazinul online Naturlich.ro, cât și cele fizice comercializează cu succes produse din catalog cum ar fi: Colectii living, Seturi living, Masute cafea, Biblioteci, Polite, Comode TV, Coltare & Canapele, Coltare extensibile & fixe, Canapele extensibile & fixe, Fotolii, Tabureti, Fotolii bean bag & puf, Dormitoare, Colectii dormitor, Seturi dormitor, Paturi, Noptiere, Comode, Dulapuri, Mese de toaleta, Mese living, mese sufragerie, Saltele & Somiere, Topuri, protectii saltele, Pilote & lenjerii

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MOBILA NATURLICH

ATENTIE! Livrarea se face până în parcarea cea mai apropiata de cladire, cel mult pana la poarta de acces in curte  sau la pana  intrarea in cladire. 

Transportul este asigurat de parteneri Naturlich, care folosesc de regula de un singur sofer pentru a asigura strict transportul rutier. 

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.