Treceți la conținutul principal

Numele câștigătorului SPLASH VEDETE la APĂ 2022 e unul de pe lista de 12

Câștigătorul „Splash! Vedete la apă” 2022 poate fi o EA sau un EL. 

Aza, Paula Chirilă, Erika Isac, Lolrelai, Mellina, Roxana Nemeș, Luis Gabriel, Cristi Iacob, Eric de Oliveira, Valentin Sanfira, Dima Trofim și Zannidache sunt câtiva din cei 12 potențiali câștigători ai concursului de sărituri în apă pentru vedete!

Finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de pe Antena 1, se va difuza în curând, iar finaliștii celor 8 gale de până acum au mari emoții. Dar lucrurile se spune că abia la final vin!

În curând se va afla numele celui / celei care a câștigat Splash Vedete la Apă 2022 și  va pleca acasă cu marele premiu de 10.000 de lei, 

cine este castigatorul splash vedete la apa 2022 wiki biografie

Ultimii 12 concurenți se vor întrece în sărituri spectaculoase în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, ajunsă anul acesta la sezonul cu numărul 5.

Săptămâna aceasta, telespectatorii vor putea urmări ultimele 3 ediții ale acestui sezon „Splash! Vedete la apă” 2022, difuzate după cum urmează:

- miercuri, 31 august, respectiv vineri, 2 septembrie, de la ora 20.30

-câștigătorul sezonului va fi desemnat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20.00

În cursa pentru premiul de 10.000 de lei vor intra sâmbătă, 3 septembrie, alți 2 concurenți din edițiile anterioare, aduși cu ajutorul wild card-urilor.
MAI POTI CITI