Treceți la conținutul principal

Păreri Armani Sì EAU DE PARFUM INTENSE parfum de damă intens care persista timp îndelungat

Păreri despre PARFUMUL original Armani Sì EAU DE PARFUM INTENSE pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Georgio Armani.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Armani Sì EAU DE PARFUM INTENSE este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Armani Sì EAU DE PARFUM INTENSE are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Scorul recenziilor Armani Sì EAU DE PARFUM INTENSE

• Aspectul flaconului - 4,51
• Persistenta parfumului - 4,66
• Intensitatea - 4.45

Acest parfum este recomandat cu caldura de persoanele care l-au folosit si datorita faptului ca persistenta sa este destul de ridicata. 

Calitatea și persistența acestui parfum sunt atuuri incontestabile, care cu siguranță vor înclina balanta in favoarea sa atunci cand veti dori sa achizitionati.

pareri am folosit parfum Sì EAU DE PARFUM INTENSE Armani


În plus, prețul de achiziție este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum. Cu siguranță nu veți trece niciodată neobservata in cazul in care veți utiliza acest parfum si veți fi apreciata pentru aroma care va înconjoară.

Informații despre parfum

Giorgio Armani dezvaluie Sì EAU DE PARFUM INTENSE, o interpretare din ce in ce mai intensa si mai sofisticata a parfumului feminin clasic care incapsuleaza increderea si energia feminina. 

Puternica si libera, femeia Sì are grija sa spuna „Da" celei mai intense parti a ei.

Sì EAU DE PARFUM INTENSE este un parfum fructat, oriental si chiprat, care inspira femeia Giorgio Armani cu încrederea de a-si explora cea mai senzuala parte a sa.

Sticla lucioasa cu o transparenta nuda nu face altceva decat sa dea profunzime si intensitate parfumului Sì, dar si eleganta doamnelor care poarta acest parfum.

Cum miroase

• Note varf: coacaze negre

• Note mijloc: trandafir turcesc, davana

• Note baza: patchouli, rasina

Mod de utilizare

Pulverizeaza Si - Eau de Parfum Intense direct pe piele, in special in zonele de puls: incheitura mainii, interiorul coatelor, baza gatului, in spatele urechii.
MAI POTI CITI