Pareri forumuri Givenchy L'Interdit flanker un parfum floral strălucitor împletit cu mosc

Givenchy lansează un flanker al liniei L`Interdit în concentrație Eau de Toilette. Sa ne facem o parere despre aceasta versiune a L'Interdit care pe forumuri este descrisă ca un buchet floral strălucitor împletit cu mosc senzual și radiant.

Emblematicului flacon L`Interdit a primit o siluetă mai alungită, iar emblema 4G de pe gât a devenit mai în relief. 

Sticla de apa de toaleta L`Interdit foloseste sticla reciclata si a fost redusa in greutate cu 10%. 

Recunoscutul buchet floral alb al L`Interdit se deschide cu o explozie de prospetime a trei note de citrice: portocala, bergamota si mandarina. 

În centrul parfumului, tuberoza și iasomia se îmbină cu patru soiuri de floare de portocal: ulei esențial, beton, absolut și extract de CO2. În cele din urmă, baza învăluie căldura vetiverului și paciuliului cu note de piele de labdanum.

pareri parfum Givenchy L'Interdit 2022

Amintiți-vă că primul L`Interdit modern, L`Interdit Eau de Parfum, a intrat pe piață în 2018. 

În 2019, a fost urmată de o versiune Eau de Toilette, dar în 2022 va fi înlocuită cu o interpretare complet nouă a L`Interdit Eau de Toilette.

VEZI AICI PREȚURI

L'Interdit este unul dintre cele mai populare și cele mai vândute parfumuri din ultimii ani, acest succes i-a permis să fie citat în multe lansări ulterioare într-o varietate de nișe de preț. 

Nu este de mirare că în materialele autorului am vorbit mult despre el și flancării săi - versiuni de Eau de Toilette , Édition Millésime și cea mai recentă lansare - expresiv, picant- floral- gurmand L`Interdit Eau de Parfum Rouge .
noriel.ro