Păreri produse Kiko Milano. Cosmetice machiaj elegant și original la prețuri bune.

Frumusețe și cosmetice după ultimele tendințe aceasta este părerea despre produsele Kiko Milano.

Apreciate în recenziile de pe forumuri, cosmeticele brandului italian Kiko Milano au schimbat în mod radical ideea mondială de machiaj elegant. 

Clienții cauta deseori să afle informații noi despre: Produse kiko milano online
KIKO MILANO, Kiko Milano românia online, KIKO gloss, Magazine kiko romania, KIKO MILANO 3D Hydra Lipgloss

Înființată în 1997 de către Stefano Percassi, compania KIKO MILANO dezvolta cosmetice profesionale care oferă o gamă de machiaj de ultimă oră, tratamente pentru față și corp în conformitate cu cele mai recente tendințe de frumusețe. 

Astăzi, compania are peste 900 de magazine în 20 de țări, precum și magazine online în 35 de țări și oferă o gamă largă de peste 1.600 de produse de înaltă calitate.

produse cosmetice kiko milano pareri am folosit

”Frumusețea aparține fiecăruia, iar noi alegem viața în culori”, este motto-ul principal al acestui inovativ brand italian de cosmetice de calitate și originale.

Inspirându-se din atmosfera și tradiția din Milano, leagănul mondial al artei, modei și design-ului, Kiko prinde cele mai recente tendințe despre care le vorbește femeilor din întreaga lume, combinând cu pricepere calitatea și creativitatea - flerul autentic italian - cu idei și soluții globale, sustenabile.

Compania transformă tendințele globale în produse cosmetice accesibile, care răspund nevoilor și dorințelor femeilor de astăzi.

Înalta calitate și siguranța, combinate cu creativitatea, gustul impecabil și atenția la detalii - ceea prin ce se remarcă Kiko Milano.
 
Aproximativ 97% din cosmeticele decorative și produsele de îngrijire a pielii sunt produse în Europa, precum și în SUA, Coreea și Japonia. 

Fiecare remediu este rezultatul cercetării și dezvoltării pe termen lung de către o echipă de profesioniști. Toate produsele cosmetice sunt testate dermatologic de laboratoare independente pentru certificarea de siguranță ale mărcii.

Controlul calității fiecărui produs și ingredient îndeplinește cerințele legale stricte, inclusiv reglementările de testare pe animale. 

Compania impune cerințe și mai stricte asupra cosmeticelor sale: Kiko Milano a întocmit o „listă neagră” de componente care sunt permise în diferite țări, dar a căror utilizare marca o consideră inacceptabilă.

Una dintre principalele caracteristici ale mărcii este accesibilitatea, prețurile favorabile fac din aceasta un atribut indispensabil în poșeta fiecărei femei.