Persoanele cu aceste Obiceiuri sunt condamnate la Divorț și Despărțiri dese

Vezi ce obiceiuri te predispun la despărțire și / sau divorț.

Poate că fiecare femeie, care se căsătorește, speră și crede că acest lucru este odată pentru totdeauna. 

Cu toate acestea, este adesea mult mai dificil să menții o căsnicie fericită și armonioasă decât să intri în ea. 

Despre ce obiceiuri și calități ale soților duc inevitabil la separare - în materialul nostru.

1. Pentru ca frumoasa ta căsnicie să se destrame cu o garanție de 100%, trebuie doar să fii o persoană obsedată de sine. 

Toată lumea îmi datorează și nu datorez nimic nimănui - aceasta este poziția tipică a unei persoane infantile și imature care vrea să fie centrul nu numai al vieții sale, ci și al vieții partenerului său.

O persoană care poate asigura un echilibra între a da și a primi are mai multe șanse să evite crizele într-o relație de cuplu decât cineva care nu poate.

obiceiuri care duc la divort si pe care femeile trebuie sa le stie

O persoană egocentrică în stadiul inițial al unei relații este un copil veșnic capricios care bate din palme atunci când are tot ceea ce își dorește, iar când ceva nu este în regulă, el se transformă într-un tiran care manipulează, plânge, înjură, insultă și dă vina pe partener pentru toate nenorocirile.

2. Dependența emoțională de partener

Oamenii dependenți emoțional nu au percepție clară despre unde este el și unde este cealaltă persoană, car este părerea lui și care este părerea altcuiva. 

Astfel de oameni își doresc prea mult de la un partener, pentru că ei înșiși nu pot face nimic - nici să nu se bucure, nici să se bucure de viață, nici să se odihnească, nici să-și facă griji. Pentru toate acestea au nevoie de un martor și un ajutor.

Dacă nu există limite personale, atunci relația este construită pe principiul fuziunii. Adică nu există doi parteneri egali. 

Unul dintre ei controlează în mod constant, este gelos, experimentează temeri și îndoială de sine. Nu este dragoste, este dependență emoțională. O astfel de persoană nu poate fi fericită decât cu cineva.

Femeile care cad în abisul dependenței emoționale își pierd rapid atractivitatea pentru un bărbat.

3. Asumarea poziției „victimei” într-o relație

Pentru a rezista, pretindeți că totul este în regulă și apoi explodați, dând vina pe partener pentru toate necazurile - aceasta este poziția „victimei” într-o relație. 

Când nu vorbim despre sentimentele și dorințele noastre, dăm dreptul altuia să ne trateze la discreția și dorința lui. O persoană matură știe exact ce vrea de la o relație și nu se teme să vorbească despre asta.

Da, este dificil să vorbești despre tine și despre nevoile tale (mai ales că acest lucru nu se învață nicăieri), dar este pur și simplu necesar ca, de-a lungul anilor, dragostea ta pentru partenerul tău să crească și să nu dispară datorită faptului că el sau ea. nu pot ghici, ce vrei.

Este important să vorbim despre sentimentele neplăcute care apar, fără să ne gândim că este umilitor, jenant sau jenant. 

Numai vorbind direct despre ceea ce este greșit, vei putea observa conflictul din timp și îl vei rezolva!
noriel.ro