Sarah Dumitrescu Prodan wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

Vezi care este biografia Sarah Dumitrescu Prodan. Ce vârstă, înălțime și greutate, are fata Anamariei Prodan. Ce zodie este Sarah Dumitrescu dacă are un iubit si ce cont de Instagram folosește.

Conform wiki-ului oficial, Sarah Dumitrescu (22 de ani) este fiica cea mică  a Anamariei Prodan (49 de ani) și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu (înălțime 1,82 m), joacă baschet de performanță în America.

Sarah Dumitrescu nu are un iubit oficial, chiar dacă de-a lungul timpului au mai apărut imagini în presa de cancan în care a apărut alături de diverse celebrităţi de la în cluburi. 

wiki sarah dumirescu prodan cand sa nascut cine este iubitul ei

... cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a declarat Sarah Dumitrescu Prodan, referindu-se la o posibilă relație.

Fiica Anamariei Prodan este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California. Echipa școlii concurează în prezent la Big West Conference.

Sarah a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

La finalul anului 2021, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată.

Sarah Dumitrescu nu face bani doar din baschet, ci şi din contractele de imagine pe care le are. Dovadă contul său de Instagram @sarahh unde are peste 148000 de urmăritori.