Tratament BOTOX cu Keratina pareri forum iHair Keratin Professional

Media părerilor despre Tratament Botox cu Keratina - iHair Keratin Professional bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cat costa keratina, tratament keratina acasa, Ihair tratament keratina, Masca ihair keratin, Sampon ihair keratin, Masca coloranta ihair keratin pareri

Satisfacția generală față de magazinul Tratament Botox cu Keratina - iHair Keratin Professional  bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Eficienta produsului - 4,43 din 5
• Proprietati cosmetice - 4,41 din 5
• Calitatea Produsului - 4,52 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Tratament Botox cu Keratina - iHair Keratin Professional Black Line Keratin Botox Hair Treatment, 1000 ml: tratament profesional de îndreptare cu keratina pentru toate tipurile de par. 

Contine un amestec inovator cu proteine din matase, aminoacizi, keratina vegetala, unt de shea si emolienti, ce penetreaza intens firul de par, il restructureaza si il indreapta, pentru a lasa un par neted, elastic si stralucitor.

Tratament BOTOX cu Keratina pareri forum am folosit produse iHair
VEZI AICI PREȚUL ESTETO

Mod de utilizare: uz profesional. 

Se spala parul cu sampon clarifiant, degresant, se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste si se usuca parul in proportie de 90%. 

Se aplica tratamentul pe toata lungimea parului, la o mica distanta de scalp, si se acopera cu o folie de plastic. 

Se lasa a actioneza la caldura timp de 40-60 de minute, apoi se clateste si se usuca. Se indreapta parul cu placa pentru sigilare.

Tratamentele cu keratina penetreaza firul de par, refac daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. 

Foloseste produsele cu keratina de la iHair pentru a-ti indrepta parul in timp ce il protejezi, il hranesti si il ajuti sa se regenereze.

Tratamentele cu keratina au fost special concepute pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat - daca iti doresti un par cuminte, usor de aranjat, puternic, elastic si rezistent la umiditate atunci trebuie sa incerci produsele cu keratina de la iHair!