Wiki IRISHA biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

Biografie Irisha, nume real Irina Ceban, vârstă, înălțime, unde s-a născut, Vezi ce studii și meseria are Irisha (zodia Berbec), dacă are sau nu un iubit. Cele mai frumoase poze cu Irisha le găsiți pe contul ei de Instagram @Irishaofficial

Wiki: Irina Ceban aka Irisha (vârsta 34 de ani) este cunoscută publicului de la Kanal D, ca și concurentă la Survivor România 2021

Însă în trecut, Irina Ceban a fost concurentă în cel mai de succes show din România dedicat modei și stilului, mai exact „Bravo, ai stil!” unde a reușit să ajungă în Marea Finală.

Irina Ceban s-a născut pe data de 15 aprilie 1988 în Republica Moldova.

La vârsta de 26 de ani, Irina Ceban a luat decizia de a se muta din Chișinău în România, pentru a-și lansa cariera muzicală. 

irisha irina ceban varsta inaltime zodie iubit

Pasionată de modă, Irina Ceban a studiat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America.

Irisha are o viață personală discretă, însă acum recunoaște că trăiește o perioadă fericită din punct de vedere sentimental, mai precis are un iubit pe care dorește să îl țină ”secret”.

Ies cu cineva, atâta pot să zic. Probabil e prima dată când declar așa ceva. Niciodată nu am vorbit despre viața mea personală și o consider privată, pentru că e privată....” a declarat Irina Ceban pentru o publicație online.

În 2017, Irisha și-a făcut debutul în lumea muzicală, alături de DJ Sava. În 2018, la început de an, a lansat piesa You lose, iar videoclipul a fost filmat în SUA.

Irina Ceban este urmărită de aproape 51 de mii de fani pe Instagram, acolo unde postează des despre stilul ei de viață, muzică și modă.

Irina Ceban este foarte atentă la felul în care arată și a adoptat un stil de viață sănătos, lucru care o ajută să țină cu succes la distanță kilogramele în plus.

Fie că vorbim despre „Survivor România” sau despre „Bravo, ai stil”, Irisha și-a uimit fanii cu silueta pe care și-o menține cu ceva secrete, nu foarte complicate, dar destul de serios abordate.
noriel.ro