Yves Saint Laurent prezintă Libre Le Parfum. Să ne facem o părere!

Yves Saint Laurent, împreună cu L`Oreal, prezintă o nouă versiune a celei mai recente lansări emblematice pentru femei a casei, Libre Le Parfum, cea mai „intensă” versiune a originalului parfum Libre, prezentată de brand în 2019.

Părerea experților este că Libre Le Parfum este cel mai intens parfum din colecția LIBRE, evocând acest sentiment prin acordul său prețios de șofran. 

Acesta este un omagiu adus șofranului roșu picant, un ingredient prețios numit „Flori de foc” și făcut celebru de însuși Yves Saint Laurent. 

Compoziția se deschide cu note florale care poartă nuanțele caracteristice de floare de portocal și lavandă. 

Notele de mijloc constau din nuanțe luminoase si picante de sofran, bergamota, mandarina si ghimbir

Notele de baza sunt vanilie bourbon, miere si vetiver, invaluind senzual pielea si oferind o senzație de confort.

pareri parfum Yves Saint Laurent Libre Le Parfum original bun si ieftin


Pentru Libre Le Parfum, maeștri parfumieri Carlos Benaim și Anne Flipo au folosit ingrediente parfumate recunoscute și de înaltă calitate - lavanda Grasse, cunoscută pentru fațetele sale răcoritoare aromate, floarea de portocal marocană cultivată și recoltată într-un mod ecologic și șofranul din grădinile Comunitatea Ourika.

Ca și versiunile anterioare din familia Libre, Libre Le Parfum vine într-un flacon dreptunghiular cu logo-ul Cassandra YSL, completat cu un capac negru asimetric lucios și un lanț auriu la gât. 

Noutatea va intra în vânzare în trei volume diferite: 30, 50 și 100 ml.