ADICTIV.ro păreri forumuri- prețuri bune la pijamale de damă și cămăși de noapte de calitate și retur gratuit

Media părerilor despre magazinul www.adictiv.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de pijamale dama satin lungi ieftine, pijamale dama satin cu halat, set pijama dama satin, pijamale dama satin si dantela.

Satisfacția generală față de magazinul ADICTIV bazată pe părerile clienților

• Prețuri - 4,52 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,42 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,53 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,37 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului adictiv.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri forum adictiv ro pijamale de dama din satin ieftine cu livrare la easybox

Livrarea comenzilor comandate pe Adictiv.Ro se face prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastra sau prin ridicare personală din easybox.

Adictiv este un magazin online nisat pe articole vestimentare de noapte pentru femei.

Adictiv.ro pune la dispozitia clientilor: pijamale, halate, camasi de noapte alese cu atentie pentru o calitate superioara si o experienta de shopping premium.

VERIFICA AICI PREȚURI CATALOG ADICTIV

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro