Treceți la conținutul principal

BIJITURII INDIRA pareri forumuri: inele, bratari, cercei coliere din materiale de înaltă calitate care țin o viață

Media părerilor despre bijuteriile INDIRA  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cele mai frumoase inele, cercei, bratari, coliere Indira din materiale prețioase, bătute cu pietre naturale semi-prețioase și diamante.

Satisfacția generală față de magazinul de bijuterii INDIRA  bazată pe părerile clienților

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,45 din 5
• Livrare - 4,41 din 5
• Calitatea Produselor - 4,53 din 5
• Politica de returnare - 4,41 din 5

Clientii considera bijuteriile Indira ca fiind elegante, frumoase, delicate. Marimile corespund.

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.indira.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 450 lei.

Indira, un brand de bijuterii care oferă momente veritabile prin bijuterii fabricate doar din materiale durabile, mai exact argint, aur, pietre semiprețioase și diamante. 

pareri forum bijuterii indira cum cumpar cat dureaza livrarea cum fac retur

Fie că este vorba de un cadou de la mamă către fiică sau un inel de logodnă care pecetluiește o poveste de dragoste, bijuteriile au un aspect fresh, total diferit de clasicele bijuterii pe care le întâlnim peste tot. 

Acestea sunt lucrate manual de bijutieri experți, care folosesc cele mai moderne și corecte tehnici de fabricare, astfel încât bijuteria să reziste chiar și toată viața.

Poitica de retur a magazinului de Bijuterii Indira este apreciata de clienti

In cazul unui retur sau schimb, costul de transport este suportat de catre client.

Accepta retururi si schimburi de produse in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea banilor se efectueaza in termen de 5 zile lucratoare.

ATENTIE! Bijuteriile personalizate nu pot fi returnate.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG INDURA

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI