Treceți la conținutul principal

Ce înseamnă ROCHIE de MIREASĂ în vis. Semnificație Rochie de mireasă neagră în cartea de vise.

Tălmăcirea visului în care visezi o rochie albă de mireasă. Ce înseamnă când te visezi mireasa în rochie neagră. Dacia te visezi mireasa semnifică că mori? Ce înseamnă când te visezi mireasa și porți o rochie roșie forum dicționar de vise.

Suntem obișnuiți cu faptul că o rochie de mireasă este un simbol al purității și fericirii, dar interpreții cred că nu totul este atât de simplu. 

Să ne dăm seama de ce am vista o rochie de mireasă și la ce să ne așteptăm de la un astfel de vis.

Ce înseamnă Rochie de mireasă conform interpretării cărții de vise

Nu contează doar calitatea rochiei de mireasă (cu cât este mai luxoasă, cu atât viața ta va avea mai mult succes și invers), ci și culoarea acesteia.

semnificație interpretare  vis rochie de mireasa

• Alb tradițional - o căsătorie timpurie; 
• Neagră - vești triste; 
• Gri - vei efectua unele lucrări; 
• Roșie - chestiuni importante; 
• Verde sau turcoaz - pentru a îndeplini un vis; 
• Galbenă - invidia și minciunile vor intra în viața ta; 
• Multicoloră - trebuie sa calatoresti mult; 
• Brodată cu aur - veți găsi un patron puternic și fericire. 

Dar găurile și petele de pe o rochie de mireasă indică faptul că reputația ta va avea de suferit, vor începe certurile. Problemele în afaceri promit și o rochie scurtă de mireasă.

Semnificație Rochie de mireasă în cartea modernă de vise

Grosimea țesăturii rochiei vorbește despre bunăstarea soțului (cu cât este mai dens, cu atât mai bogat), iar gradul de puritate și alb vorbește despre evlavie. 

Rochia mireasă șifonată în vis te avertizează că cineva depune toate eforturile pentru a te discredita în ochii soțului tău. Află de la el dacă s-au raportat lucruri rele despre tine și vorbește sincer.

Dacă un bărbat îmbracă o rochie de mireasă în vis, atunci pot exista două opțiuni: fie va păcătui, fie soția lui va naște o fiică.

Visul în care te vezi îmbrăcată într-o rochie de mireasă înseamnă că dacă nu ești încă căsătorită, că vei face cunoștință cu viitorul tău soț.
MAI POTI CITI