Cine este SUZI a lui Dragnea - wiki, varsta, inaltime, unde lucreaza, Instagram

Cancan monden cu Suzi si Liviu Dragnea detonat in tabloidul numarul unu care promite sa ne dezvaluie biografia misterioasei SUZI, ce varsta are, unde lucreaza si care este contul ei de Instagram.

Sa fie posibila idila amoroasa dintre SUZI si Liviu Dragnea adevarata sau doar o facatura media menita a aduce trafic.

Chiar daca Dragnea s-ar fi cuplat cu Suzi, iar Cancan-ul a pus mana pe conversatiile private de pe WHATSAPP dintre cei doi amorezi, mai poate acest subiect sa capteze atentia consumatorilor de stiri mondene de scandal?

wiki suzi liviu dragnea biografie varsta ialtime studii

Desigur se vor gasi unii care vor cauta unde si cand s-a nascut Suzi, ce varsta sau ce inaltime are muza politicianului. Este in natura umana ca unele subiecte picante sa stimuleze o curiozitate ce trece dincolo de rational, mai ales cand ne sunt promise dezvaluri in premiera si poze 'deocheate'.

Revenind, in acest moment nu putem decat sa ii credem pe cei de la Cancan.ro si sa acceptam ca Suzi este noua iubita a lui Dragnea.

Se spune ca Liviu Dragnea se afla în Serbia, era la o masă alaturi de Președintele Serbiei și premierul Macedoniei dar el a preferat s-o ”ardă” pe WHATSAPP cu Suzi, prietena fostei lui iubite, Irina.

Chiar daca se va dovedi ca SUZI este o persoana reala din viata lui Dragnea, intrebarea care se pune este: CUI FOLOSESTE?

Liviu Nicolae Dragnea (nascut pe 28 octombrie 1962, Gratia, Teleorman, România) este un politician român, fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților. 

Liviu Dragnea a fost căsătorit 28 de ani cu Bombonica Prodana. Împreună cu aceasta are doi copii: Valentin și Alexandra. Din mai 2016, Dragnea a fost logodit cu Irina Alexandra Tănase, fosta lui secretară, care este cu 30 de ani mai tânără decât el.