Exista DULCIURI care nu INGRASA. Retete prajituri care nu ingrasa.

Există dulciuri care sunt bune pentru silueta? Dulciuri cu putine calorii care nu ingrasa?

Slăbești și vezi prăjituri și dulciuri peste tot, iar la vederea unui tort îți pierzi voința? 

Vezi dacă toate dulciurile sunt la fel de dăunătoare pentru silueta și dacă trebuie să le eliminați fără milă din dieta dvs.

Dulciuri pentru pierderea în greutate - cel mai arzător subiect.

Orice aliment este format din calorii, caloriile „vin” din proteine, grasimi si carbohidrati. Mai mult, organismul are nevoie de amândouă, inclusiv de a treia, dar se îngrașă din calorii grăsimi și carbohidrați, dacă sunt o mulțime dintr-o dată (mai mult de 300 de grame).

Așadar, din toată varietatea de dulciuri, trebuie sa le alegem pe cele mai utile.

Dulciuri sanatoase care nu ingrasa

1. CIOCOLATA

Ciocolata este lider în conținutul de proteine, care conține hormonul fericirii serotonina, un antidepresiv universal. Totul ar fi bine, dar 100 de grame de ciocolată „cântăresc” de la 550 la 650 kcal.

care sunt dulciurile care nu ingrasa

Cât de mult poți mânca: 20-25-30 de grame de ciocolata pe zi sunt suficiente. Acesta este un sfert sau o treime dintr-o ciocolata de o sută de grame.

2. FRUCTELE USCATE (DESHIDRATATE)

Fructele uscate sunt cel mai bune dulciuri sanatoase după ciocolată. Un produs natural în care sunt prezente vitamine, pectine, fibre, antioxidanți, fructoză și bioflavonoide. Un produs util și în același timp bogat în calorii, nu mai puțin de 250, dar nu mai mult de 300 kk la 100 de grame.

Daca ai tendinta la constipatie, poti inmuia fructele uscate seara si poti bea compotul rezultat pe stomacul gol dimineata.

Cât de mult să mănânci: 3-4 bucăți pe zi.

3. MIEREA DE ALBINE

Caloriile sunt aceleași ca în zahăr - în 1 linguriță. aproximativ 40 kcal, dar mierea este mult mai sanatoasa. Conține microelemente, vitamine și bioflavonoide - antioxidanți.

Cât de mult puteți mânca: Diabetici - 1-2 lingurițe. într-o zi sau două. Cei care au grijă de greutate - nu mai mult de 1 linguriță. într-o zi.

4. Marmelada, gem, bezele

Aceste delicatese nu conțin proteine, grăsimi, vitamine, au foarte puține oligoelemente. Toate cele 300 kk la 100 de grame sunt „făcute” din carbohidrați-zaharuri. Dar carbohidrații vor arde rapid dacă vă amintiți regula: nu mâncați mult!

Cât poți mânca: 1-2 bezele, sau 1-2 lingurite de marmeladă cu ceai - și atât. După masa principală și nu în fiecare zi. O dată sau de două ori pe săptămână este suficient.

TRUCURI DOVEDITE DE A MANCA DULCIURI SI SA NU TE INGRASI

„Răciți-vă” ciocolata preferată, puneți-o la congelator și mâncați, sau mai degrabă ciugulește rece.

Tăiați bomboana sau tortul cu un cuțit ascuțit în mai multe bucăți mici. Mâncați cu atenție, bucurându-vă de fiecare moment.

Adăugați scorțișoară și vanilie la băuturi și mese. Aceste condimente reduc pofta de zahăr

Mănâncă dulciuri în mod conștient, nu noaptea sub acoperirea întunericului și nu suferi de vinovăție după ce ai mâncat. Bucurați-vă!

Concentrați-vă numai asupra procesului în sine. Un răsfăț este deja o plăcere, nu trebuie să il „combini” cu vizionarea la televizor, întâlnirile cu prietenii sau citirea cărților... Dacă decideți să vă răsfățați, nu vă lăsați distras de la acest proces!

Și amintiți-vă: dulciurile consumate înainte de prânz fac cel mai puțin rău siluetei!
noriel.ro