FILMUL Bătaii dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, vineri seară, la sediul Poliției Snagov, după ce s-au luat la bătaie, în cursul după-amiezii, anunță GSP, care citează surse.

Un film desprins parca dintr-un serial de serie B.

Aflați în plin proces de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se acuză reciproc de agresiune. Reghecampf susține că a fost pălmuit de fosta soție, asta în timp ce Anamaria Prodan a susținut că Reghe a luat-o de păr. Inițial, informația a fost difuzată de Realitatea Plus.

După cearta violenta, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție din Snagov, unde, potrivit GSP, au continuat scandalul. La fața locului a fost chemată și o ambulanță, scrie sursa citată.

filmul bataii dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan


„Mi-a fost milă să-l calc în picioare”, le-ar fi spus Anamaria Prodan polițiștilor, potrivit surselor citate de ziarul online GSP. Totodată, Anamaria susține că martor la întreaga scenă a fost șoferul ei.

Este evident ca nu este prima dată când Anamaria Prodan este implicată într-un incident violent. 

În anul 2019, Dan Alexa, antrenorul ASU Politehnica Timișoara, a spus că fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat un pumn, în parcarea arenei din Giurgiu.
noriel.ro