MESAJE triste de Viață, mesaje de dezamăgire pentru EL si EA originale și de efect

Mesaje triste de demagogie în dragoste care te fac sa plângi dacă ești o fire sensibilă, mesaje triste de dragoste și dor, mesaje de dezamăgire triste pentru el care să-l doară.

Suferința creează mesaje triste de moarte, care se transformă uneori în scrisori triste de viață, alteori refuzând vastitate colii de hârtie, devin mesaje triste de dor și dezamăgire scurte, condensând întreaga durere și tristețe în câteva cuvinte puternice care te fac să plângi.

Iată deci o selecție cu cele mai puternice și frumoase mesaje de dezamăgire pentru el și mesaje de dezamăgire pentru ea, o listă de unde puteți selecta un mesaj de dezamăgire pentru iubit, pentru prieteni falși sau pur și simplu pentru propria inspirație.

Mesaje de Suferință Și Dezamăgire, Mesaje triste de viață pentru EL și EA

♥ Nu sufăr, dar uneori îmi este foarte trist. Nu pentru ca doare, ci pentru ca a devenit gol si singuratic în inima.

♥ De ce sa fii in preajma celor care nu te apreciază? Mai bine mândru in singurătate, decât un sclav.

♥ Când vrei sa fii singur, sunt întotdeauna prea multi oameni în jur. Când vrei cu adevarat sa vezi cel putin o persoana draga, ești singur.

Mesaje de dezamăgire si minciună de oameni si viata

♥ Nimeni nu te-a forțat să mă iubești, de ce ai avut nevoie să te prefaci? Minciunile tale m-au lăsat cu sufletul la gură. M-ai dezamăgit foarte mult!

♥ Sper că nimeni nu-ți va rupe inima așa cum ai rupt-o tu pe a mea. A ta ar trebui să fie ruptă de cel puțin zece ori mai crud. M-ai dezamăgit!

♥ Dezamăgirea este un sentiment îngrozitor în care interiorul tău este atât de răsucit, încât niciun medicament în afară de timp nu o poate vindeca.

♥ Știi, o viață perfectă este să ai așteptări fără dezamăgire.

♥ Dezamăgirile sunt tăieturi zilnice care trebuie îngrijite, altfel moartea va veni din sângerarea abundentă a sufletului.

♥ Simt doar tristețe fără tine. Toate culorile se șterg, iar sentimentele se estompează dacă nu esti in preajma. Întoarce-te cat mai curand, imi este foarte dor de tine.

♥ Vreau sa te vad cat mai curând posibil si sa te imbratisez strans! Fara tine sufletul meu este nelinistit si ma gandesc constant la noi doi. Mi-e dor de tine!

♥ Dezamăgirea este un nor nefast de îndoială de sine și frică care trebuie străpuns cu orice preț.

♥ Dintre toate cuvintele triste care pot fi spuse acestea sunt cele mai triste: “Ar fi putut fi…”.

♥ Adesea este suficient doar să fii cu cineva. Să nu atingi. Nici măcar să vorbești. Când un sentiment trece între voi doi. Și simți că nu ești singur.

♥ Nu pot nega că am petrecut clipe frumoase cu tine, dar datorită ție, mi-am pierdut speranța în dragostea adevărată.

♥ Visul meu a fost ca noi să fim împreună pentru tot restul vieții, dar după ce am aflat ce ai făcut și ai confirmat în ochii mei, tot ceea ce vreau este să fac să uit de existența ta.

♥ Dezamăgirea este un nor de rău augur, de îndoială de sine și frică care trebuie să fie distruse cu orice preț.

♥ Uită-te direct în ochii mei și vezi dragostea pe care o am pentru tine. Ai fost singurul din inima mea și acum m-ai dezamăgit.

♥ Ura este un cuvânt foarte mic pentru a descrie ce simt pentru tine acum, pentru că mi-ai frânt inima. Vreau să înțelegi cândva cum e când cineva îți face același lucru.

♥ Nu te poți dezamăgi cu adevărat. Poți face lucruri stupide care te pot duce la consecințe proaste, dar știind că ești cine ești, poți ușura durerea.

♥ Urăsc să renunț la oamenii importanți pentru mine, dar ei par să fie întotdeauna cu un pas înainte și mă părăsesc fără preaviz.

Daca te simți trist din cauza ca iti lipsește persoana draga, ale de mai sus mesajele de dragoste si dor triste care te vor ajuta sa exprimi cu exactitate ceea ce simți.
noriel.ro