MOTIVELE DIVORTULUI SIMONA HALEP si TONI IURUC INAINTE DE NUNTA

Divortul anului: SIMONA HALEP si IURUC se despart inainte de nunta!

Motivele divortului dintre Halep si iubitul Iuruc sunt necunoscute! Insa ziarele de cancan monden, tabloidele de stiri mondene afirma ca motvul principal ar fi faptul ca tenismena este mai mereu plecata si  din aceasta cauza isi neglijeaza familia.

Nunta dintre SIMONA si TONI IUUC  urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din copilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în clubul Fratelli, iar apropiații cuplului spun că a fost dragoste la prima vedere. 

de ce divorteaza simona halep inainte de nunta

Prima oară cei doi s-au afișat împreună în anul 2019, atunci când sportiva din Constanta a câștigat turneul de la Wimbledon. Primele fotografii l-au surprins pe Iuruc în tribune, apoi însoțind-o la Dineul Campionilor.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relație. Aproape un an a durat mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. 

Cei doi și-au unit destinele pe 15 septembrie 2021, la Constanța, pe plaja clubului Fratelli. La vremea respectivă erau împreună de doi ani și, imediat după cununia civilă, la care au asistat câteva sute de oameni, a urmat o petrecere de zile mari.

Karma sau blestem pentru afaceristul machidon din Constanta

În 2018, Toni Iuruc s-a căsătorit cu Liana, dar a trecut printr-o nouă dramă amoroasă. Cei doi au avut petrecerea într-un local de lux din Mamaia. Zece luni mai târziu, Toni a decis să divorţeze de femeia cu care ajunsese la altar. 
\
Toni Iuruc este un binecunoscut om de afaceri din Constanța, cu o avere estimată la câteva milioane de euro. Bărbatul în vârstă 43 de ani provine dintr-o familie foarte bogată de machidoni.