NADIA DUNCA wiki, biografie, vârstă, înălțime, de unde este, poze rare Instagram

Nadia, iubita Președintelui CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, biografie, wiki monden, vârstă, data nașterii, ce înălțime are și ce naționalitate. Cele mai tari poze rare de cancan le găsiți pe Insagram.

Adevarat este că rusoaica Nadia aflată la vârsta nebuniilor extreme, are o biografie mondenă de excepție în acest moment. Cancan-urile indecent de provocatoare promovându-i imaginea de femeie excentrică și non-conformistă în mai toate tabloidele.

Vârsta să fie o piedică? Deloc, imaginile spun totul! 

Asta deoarece Nadia, iubita misterioasă și obraznică a lui Romeo Dunca, milionarul ajuns președinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin face senzație inclusiv pe rețelele sociale, în clipuri în care apare îmbrăcată sumar, atât în cluburi, cât și la shopping. 

rusoaica nadia iubita lui romeo dunca la varsta nebuniilor

Originară din Rusia, blonda rusoaică a lui Romeo Dunca apare într-un supermarket, alături de partenerul ei. 

La un moment dat, femeia își pune o pungă de hârtie în cap, în timp ce iubitul a ajută să o dea jos. 

Ulterior, cei doi îndrăgostiți se amuză. Într-un alt clip, Nadia apare în club, însoțită de Romeo Dunca, în timp ce dansează lasciv, îmbrăcată cu o rochie scurtă, similară celei pe care a purtat-o la nunta fiicei vitrege a lui Marcel Vela.

Atunci, Nadia a oferit invitaților un show de infarct pe ringul de dans. Nadia a fost în centrul atenției, când i-au ieșit sânii de sub rochie.

Romeo Dunca a divorțat, în 2014, de Elena Daniela, după un mariaj de 20 de ani, din care au rezultat și patru copii.
noriel.ro