Păreri cele mai bune FONDURI de TEN pentru ten acneeic. Recomandări forumuri opinii.

Iată o mică selecție de foruri de ten pentru piele cu probleme (TEN ACNEEIC) bune și ieftine și care au păreri excelente de la clientele care le-au folosit.

Fonduri de tel lichide, make-up si corector pentru ten acneic și fonduri de ten corector pentru netezirea machiajului, Produse pentru tenul acneeic care cu eficiență maximă.

Top fonduri de ten pentru acoperirea cu succes a coșurilor pentru femei.

In cele ce urmeaza o sa vedem care sunt cele mai bune fonduri de ten recomandate pentru fiecare tip de piele si te vom ajuta sa alegi produsul potrivit pentru tine. 

Nu uita ca aspectul pielii tale depinde de timpul si dedicarea pe care o acorzi ritualului de ingrijire si infrumusetare zilnic.

1. Clinique Anti-Blemish Solutions™ Liquid Makeup fond de ten lichid pentru ten acneic - recenzii de 4.6 stele din 5 în parfumeriile online

pareri forum fond de ten Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Fondul de ten pentru ten problematic, cu tendință spre acnee, Clinique Anti-Blemish Solutions acoperă imperfecțiunile, reduce roșeața și uniformizează tonul pielii. Toate, fără a încărca excesiv tenul și fără a astupa porii, pentru un ten uniform și fresh.

Într-un singur produs, obțineți un tratament de primă clasă pentru tenul gras și un finisaj frumos și natural. Pentru o senzație perfectă, toată ziua.

Caracteristici și beneficii:

camuflează imperfecțiunile tenului și îi uniformizează look-ul
are o formulă lejeră, fără ulei, care nu încarcă pielea
nu se acumulează în pori și lasă tenul să respire
reduce excesul de sebum de la suprafața tenului
ajută la prevenirea acneei


Mod de aplicare:

Agitați înainte de utilizare. Aplicați uniform pe față și estompați folosind o pensulă, un aplicator de burete sau vârfurile degetelor. Dacă este necesar, stratificați, pentru o acoperire mai mare.

2. Dermacol Acne Cover make-up si corector pentru ten acneic recenzii de 4,2 stele din 5

Fondul de ten Dermacol Acne Cover uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.

Caracteristici și beneficii cosmetice:

capacitate de acoperire excelentă
uniformizează nuanța tenului
simplu de aplicat
efect matifiant pentru ten


Cum se utilizează:

Se aplică fondul de ten pe față, cu tușe ușoare. Se întinde uniform și temeinic, folosind fie degetele, fie buretele de fond de ten, fie peria.

3. Vichy Dermablend 3D Correction corecție pentru netezirea machiajului SPF 25 recenzii de 4,1 din stele

Fondul de ten corector, cu efect de netezire, SPF 25 Vichy Dermablend 3D Correction acoperă rapid și fiabil toate imperfecțiunile tenului, inclusiv acneea și îl lasă moale, catifelat și fin. În plus, oferă tenului protecție solară.

pareri forum fond de ten corector Vichy Dermablend 3D Correction

Caracteristici și beneficii:

acoperă micile imperfecțiuni ale tenului, timp de 16 ore
lasă tenul fin, catifelat și neted
rezultă un ten natural și mat
protejează tenul față de acțiunea radiațiilor solare
ajută la diminuarea micilor imperfecțiuni
calmează tenul


Rezultatele testelor clinice efectuate pe un grup de 43 de femei, timp de 4 săptămâni - imperfecțiunile tenului sunt reduse cu 49 %

Cum se folosește

Fondul de ten Vichy Dermablend 3D Correction se aplică pe tenul curat, deasupra cremei de zi. Aplicați o cantitate mică de fond de ten pe spatele mâinii, luați produsul pe vârfurile degetelor și tapotați-l uniform în piele, din centrul feței spre margini.