Păreri cele mai bune Oje Silcare Flexy Hybrid Gel. Recomandări forumuri opinii.

Să ne facem o părere despre cele mai bune Oje semipermanente Silcare Flexy Hybrid Gel, Silcare Polonia-Base One, care au cele mai mari rating-uri în recenziile cumpărătorilor.

Base one semipermanente. produse pentru constructie cu gel base one de la gel camuflaj base one la baza unghii gel base one.

In cele ce urmeaza o sa vedem care sunt cele mai bune oje semipermanente Silcare Flexy Hybrid Gel recomandate pentru fiecare tip de manichiură si te vom ajuta sa alegi produsul potrivit pentru tine.

1. Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare 4.5g 58 - recenzii de 4,5 din 5 stele pe site-ul baseone.ro

Flexy Hybrid Gel - culori la fel ca tine, create special pentru ca tu sa arati si sa te simti bine. 

pareri forum Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare

Desi fiecare colectie din linie este diferita, toate se remarca prin durabilitate, pigmentarea intensa si consistenta, aderenta perfecta si intarirea fara probleme, fiind ideale pentru lampile LED si UV-LED.


Disponibila in ambalaje care contin cantitatea de 4.5 g,Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare  te invita sa iti colorezi lumea in culorile Flexi, potrivite pentru orice ocazie! O runda de cumparaturi? O seara la teatru sau o cina la restaurant? 

Manichiura ingrijita cu Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare  iti va completa cu succes tinuta aleasa.

Mod de utilizare :

Agitati ambalajul de cateva ori inainte de utilizare.
Aplicati Base Coat si polimerizati
Aplicati 1-2 straturi subtiri de Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare  
Polimerizati in lampa LED-UV sau lampa LED timp de 30 de secunde. 
Aplicati  Top Coat adecvat. Atentie: nu folositi cleaner!

2. Baza pentru Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare 9g - recenzii de 4,5 din 5 stele

pareri am folosit Baza pentru Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare
Descriere

Baza pentru Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare 9g

Se usuca in lampa uv/led  in 30-60 secunde


3. Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare 4.5g 126 - recenzii de 4,6 din 5 stele

Cu accesoriile potrivite, orice tinuta simpla te poate transforma intr-o aparitie senzuala, asa incat… poarta manichiura realizata cu gelurile UV Base One, iar detaliile vor face diferenta. 

Unghiile ingrijite, colorate in nuantele Base One care iti capteaza cel mai bine eleganta si feminitatea vor deveni parte integranta din stilul tau, declaratia ta de curaj prin care iti etalezi personalitatea in fata celorlalti.

Sugestia noastra? Oja Semipermanenta Flexy Hybrid Gel Silcare! Bucura-te cu linia Flexy Hybrid Gel de un stil unic, care te scoate din anonimat! 

Alege din multitudinea de nuante, de la nuduri subtile si pasteluri calme, la cele neon - atat de vibrante si vii sau la cele sclipici si cat eye - ai posibilitatea sa obtii usor un look elegant si in acelasi timp confortabil, potrivit personalitatii tale.