Pareri produse MAXI-PET.ro farmacie veterinara cu preturi bune si livrare rapida din stoc

Media părerilor despre produse farmacia veterinara Maxi Pet bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de zgarda foresto maxi pet, maxi pet retur, Maxi pet online, Bravecto maxi pet

Satisfacția generală față de MAXI PET ro  bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,40 din 5
• Livrare - 4,44 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,34 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.maxi-pet.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

pareri forum farmacie veterinara maxi pet produse preturi retur

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

MAXI PET este recunoscut ca lider regional al retail-ului specializat de hrană şi accesorii pentru animale, având magazine în Croaţia şi Serbia, ţări în care este prezent sub numele Pet Centar. 

Toţi cei 250 de angajaţi, inclusiv 30 medici veterinari, în cele 3 ţări, 12 maxi magazine ale grupului si 3 magazine online sunt mari iubitori ai animalelor de companie.

Astăzi, MAXI PET este prezent in 2 locații în București, o locație in Iași, una în Sibiu, in Craiova si in Timisoara, și un magazin online cu livrare în toată țara (www.maxi-pet.ro).
 
MAXI PET este devotat atingerii celor mai înalte standarde în calitatea servirii şi se străduieşte să vină întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui client în parte. 

Asigurăm clienţilor lor cea mai mare gamă de produse, disponibilitatea produselor şi cele mai bune preţuri de pe piaţă. 

VEZI AICI PREȚURI CATALOG MAXI PET

MAXI PET prezintă clienţilor gama proprie de hrană pentru câini şi pisici, având cel mai bun raport calitate-preţ la nivelul întregii pieţe din România.
 
În incinta magazinelor MAXI PET este prezentă o farmacie veterinară cu medici veterinari care pot ajuta clienţii în toate aspectele legate de nutriţie, regulile de creştere şi de îngrijire a animalelor de companie.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.