Pareri Sefinni bijuterii din aur si argint apreciate pe forumuri. Preturi catalog online.

Media părerilor despre bijuteriile SEFINNI bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Sefinni aur, bijuterii Sefinni exclusive srl, cine a cumparat forum.

Satisfacția generală față de magazinul de bijuterii Sefinni.ro  bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,44 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,56 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,39 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste X lei.

SEFINNI sunt producatori, importatori si distribuitori de bijuterii din aur si argint.

Prin atelierul lor sunt capabili sa execute bijuterii unicat intr-un timp relativ scurt si sa expedieze comanda oriunde in tara fara costuri de km suplimentari.

Mai mult pentru a deveni si mai accesibila oferta lor tuturor categoriilor de clienti au scos pe piata si colectia de bijuterii din aur de 8k, care se prezinta identic cu aurul de 14k, are aceleasi proprietati si un pret mult redus.

Gama de bijuterii personalizate (coliere, bratari, cercei, inele) se poate realiza cu nume, initiale, figurine sau fotografii pe suport din aur si argint.

pareri bijuterii sefinni ro aur de 8k argint personalizate

Gama de bijuterii din import reprezinta o intreaga colectie alcatuita din toate tipurile de bijuterii importata DIRECT de firma din Turcia, China ori Thailanda.

Pe langa gama foarte variata de produse atat confectionate de ei cat si importate direct, SEFINNI ofera preturi mai mult decat corecte, iar la cantitati mai mari se poate aplica discount.

VEZI PREȚURI CATALOG BIJUTERII EDENBOUTIQUE

Livrare rapida prin 3 firme de curierat, inclusiv EasyBox - fara taxe de km suplimentari.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. 

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.