Semne false de Iubire: cum să DEOSEBIM Dragostea de Anxietate

Care este asemănarea dintre a fi îndrăgostită și anxietate și cum să nu te blochezi în dragoste falsă.

Fluturii din stomac, despre care credeam că sunt semne ale sentimentelor de dragoste, ar putea fi un semn al unei afecțiuni complet diferite.

Când ne îndrăgostim, apetitul nostru dispare, ritmul cardiac crește, somnul poate fi întrerupt și uneori apare insomnia. Acum priviți aceste simptome fără context. 

Același lucru îl trăim atunci când suntem copleșiți de anxietate! 

Aceasta include, de asemenea, amorțeală și furnicături la nivelul membrelor, o senzație de a fi cuprinsă fie de căldură, fie de frig.

Principalele diferențe dintre a fi îndrăgostită și fi Anxioasă

semne ca iubirea iubitului tau este falsa

O persoană îndrăgostită este cuprinsă de un val de inspirație, un sentiment de inspirație, o disponibilitate pentru a muta munții. 

Și da, emoția poate fi prezentă, dar acesta este un sentiment ușor care nu schimbă starea generală plăcută, nu te face mai vulnerabil. 

Anxietatea, spre deosebire de a te îndrăgosti, reduce calitatea vieții, nu-ți permite să lucrezi eficient și să trăiești confortabil.

Când suntem îndrăgostiți, fiecare emoție este amplificată uneori. De regulă, acestea sunt experiențe plăcute. 

Odată cu anxietatea, domină emoțiile negative: acesta nu este sentimentalism, când putem vărsa o lacrimă vizionând un videoclip drăguț, ci un sentiment de angoasă și frângere. 

Frica joacă un rol important în anxietate. 

Ar putea fi frica de moarte, pierderea celor dragi sau așteptarea că ceva rău este pe cale să se întâmple.

Într-o relație, o persoană anxioasă tinde să-și ascundă toate laturile neplăcute. Desigur, cu toții vrem să fim pe plac, dar cu anxietatea, această dorință este ridicată la un nivel foarte înalt.  

O astfel de persoană se teme să nu-și piardă partenerul și încearcă să-l păstreze. Acest lucru crește tensiunea internă, pentru că trebuie să păstrezi întotdeauna masca celei mai bune versiuni a ta.

Poți deosebi cu adevărat dragostea de anxietate ascultându-te cu adevărat: gândește-te dacă rămâne o urmă de frică și emoție dureroasă după gândurile despre iubitul tău? 

Persoanele anxioase tind să caute o relație pentru a găsi măcar o mică insulă de stabilitate, așa că este deosebit de important să ne gândim cum și de ce au început fluturii să fluture în stomac.
noriel.ro