Treceți la conținutul principal

Semnificație VIS FLUTURE. Ce înseamnă dacă visezi fluturi negri, colorați care se așează pe tine

Semnificatie fluturi colorati • Fluture prins in vis • Ce înseamnă cand visezi fluturi negrii • Ce înseamnă cand visezi fluturi de molie • Ce inseamna cand visezi fluture albastru • Vis fluturi multi • Ce înseamnă cand un fluture se aseaza pe tine

♣ Un fluture visează într-un vis, conform cărților de vis - știri. 

♣ O mulțime de fluturi într-un vis - probleme sau anxietate sunt posibile. 

♣ A vedea fluturi într-un vis este noroc în dragoste. 

♣ Dacă o femeie visează la fluturi colorați, fericirea o așteaptă. 

♣ Daca un bărbat să viseze la fluturi - să schimbe activități. 

♣ Visând un fluture negru - trădare și gelozie. 

♣ A vedea un fluture mare într-un vis - longevitate. 

♣ Prinderea unui fluture - totul se va rezolva în viața personală. 

♣ Am visat fluturi în casă - fii atent, un inamic pândea printre prieteni.

semnificatie vis fluturi albi negri albastru in casa care se aseaza pe tine

Interpretarea unui vis despre o mulțime de fluturi 

A vedea o mulțime de fluturi într-un vis poate fi un simbol al romantismului sau al unei căsnicii fericite de lungă durată. Câțiva fluturi într-un vis pot simboliza creșterea, inspirația, libertatea și acceptarea. 

Fluture frumos in vis semnificatie

A vedea un fluture frumos într-un vis pentru o femeie poate indica o viață de familie fericită, relații calme, respect reciproc și înțelegere în familie. 

Talmacirea visului unui fluture colorat

Ai visat un fluture pictat cu toate culorile curcubeului? A vedea fluturi de culoare strălucitoare într-un vis este succes și simbolizează o viață lungă de succes și noroc în toate proiectele din viitorul apropiat. fluture alb 

Un fluture alb in vis este un simbol al fericirii. Visul îți spune să te bucuri de lucrurile mai simple din viață. Visul poate fi o amintire a spiritului tău vesel, jucăuș și lipsit de griji. 

Văzând un fluture negru într-un vis Vederea unui fluture negru într-un vis într-o carte de vis vă poate avertiza despre problemele într-o relație cu persoana iubită. Poate că în curând vei fi trădat.

Am visat că un fluture a zburat în cameră 

Un fluture care a zburat în camera ta spune că dorințele tale vor fi sortite să devină realitate, iar dacă, după ce se învârte prin cameră, stă pe ceva, înseamnă că una dintre rudele tale se va îmbolnăvi în realitate.

Fluture violet sau albastru 

Un fluture violet sau albastru, conform cărții de vis, este un simbol al unor cunoștințe neobișnuite, schimbări, atingerea unui nou nivel; căci o tânără poate însemna fericire în dragoste.
MAI POTI CITI