SportManiac păreri produse: pantofi și bocanci de trekking și sport de calitate și prețuri bune

Media părerilor despre produsele SportManiac bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de sportmaniac crocs pareri card de fidelitate, saboți crocs cod reducere sportmaniac, crocs romania ro, crocs inalti, bocanci iarna sportmaniac ro

Satisfacția generală față de magazinul sportmaniac.ro 

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,37 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.sportmaniac.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri coduri reducere Bocanci iarna sportmaniac ro

Se asigura livrare 9 lei fara limita de pret, pe intreg teritoriul Romaniei in 1-5 zile, cu ajutorul partenerii nostri UrgentCargus, FanCourier, PrioriPost.

- Livrarea se face in maxim 1-2 zile lucratoare oriunde in tara;
- Retur in 30 de zile;
- Modalitati de plata acceptate: numerar, online cu cardul bancar;
- Programe de rate egale fara dobanda (pentru posesorii de carduri de la Raiffeisen, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si Card Avantaj);

VEZI AICI PREȚURI CATALOG SPORTMANIAC

Beneficii card de fidelitate SportManiac

• 3% reducere la abonarea newsletter
• 5% la a doua comandă
• 10% de ziua ta de naștere (este valabil numai pe ziua respectivă)

Important: beneficiezi de reduceri indiferent dacă produsele sunt reduse sau nu, dar reducerile de mai sus menționate și codurile de reducere SportManiac nu se cumulează.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.