Treceți la conținutul principal

Wiki Cezara Tomenco biografie, vârstă, înălțime, scandal cu iubitul Andre Vivien Birleanu


Vezi care este wiki-ul profesional Cezara Tomenco, ce înălțime și greutate are, ce dimensiuni de vis, unde și când s-a născut, cine este iubitul ei, ce vârstă are și unde găsești poze pe Instagram @cezaratomenco

Conform biogarfiei, născută în Republica Moldova (orașul Sireți), modelul Cezara Tomenco este fiica unui profesor francez și a unui jurnalist de investigație. Și-a făcut studiile în România, la  Liceul Jean Monnet.

Pe lângă faptul că este model, Cezara este un pictor talentat și fondator al Galeriei TOMENCO.

Munca ei poate fi văzută la nivel internațional în publicații precum Glamour, Madame Figaro, Marie Claire, Cosmopolitan și în multe campanii globale.

Cezara Tomenco wiki varsta inaltime greutate copii iubit

Fișă biografică Cezara Tomenco

Păr saten
Ochi Caprui
Înălțime - 176 cm  
Bust (cm) - 82
Talie (cm) - 57
Șolduri (cm) - 86

Se bucură de succes pe plan profesional la nivel internațional și are parte de multă admirație, acasă ajunge însă nu chiar atât de des: „În Moldova ajung ca să o vad pe mama, din păcate asta se întâmplă foarte rar”.

În decembrie 2018 Cezara Tomenco a început să se întâlnească cu supermodelul Andre Birleanu (născut 7 august 1982). În septembrie 2019, a venit pe lume fiica Aida Birleanu și ăn 2021 fiul Apollo Birleanu.

Acum, Cezara Tomenco a solicitat magistraților Judecătoriei Buftea emiterea unui ordin de protecție, după ce ar fi fost bătută în mai multe rânduri de iubitul ei, Andre Vivien Birleanu și ar fi amenințat-o că o dă afară din casă. 
MAI POTI CITI