Treceți la conținutul principal

ARDE Arhiepiscopia Tomisului. Foc pus cu premeditare sau incident nefericit?

Groaznic! Incendiu puternic la sediul Arhiepiscopiei Tomisului. Mana criminala sau un foc apărut de la sine sau poate din cauze naturale.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au fost solicitați sâmbătă seara, in 15 octombrie 2022 în jurul orei 22 să intervină la un incendiu produs la sediul Arhiepiscopiei Tomisului.

Focul se manifestă cu putere la mansarda sediului Arhiepiscopiei.

imagini de la focul de la incediul de la arhepiscopia tomisului constanta

Incendiul de la manastirea lui Teodosie se manifestă cu flacără la nivelul mansardei. 

ÎPS Teodosie avea programată de la ora 22.00 o slujba la Catedrala Arhiepiscopiei. 

Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autoscări, un Smurd B, o ambulanță SAJ. 

Incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului se manifestă din ce în ce mai puternic pe cei 100 mp. Din păcate, bucăți din acoperiș au început să cadă, inclusiv o turlă s-a prăbușit. 

Focul se manifestă la mansarda cladirii care este sediului Arhiepiscopiei, pe o suprafaţă de circa 100 metri pătraţi. În prezent, pompierii intervin cu şase autospeciale cu apa si spuma, 4 scări.

Va amintiti de groaznicul incendiu de la RESTAURANTUL BERLIN  incendiu in care si-au pierdut vita tei tinere dansatoare?

De ce atatea incendii in orasele ROMANIEI? Cine sa fi dorit incendierea unei ditamai institutii precum ARHIEPISCOPIA TOMISULUI din CONSTANTA?

Ce dusmani are IPS TEODOSIE?

Dar de incendiul de la MIDIA va amintiti?  De accidentele navale? CINE NE-A DEOCHIAT orasul? CINE NU VREA ca orasul de la malul marii sa prospere?

CINE PUNE BETE IN ROATE? Orasul CONSTANTA arata din ce in ce mai prafuit, degradat, urat, poluat. Parcurile se sufoca de câțiva ani.

SCOLILE abunda de incidente violente intre elevi si liceeni. GRADINITELE nu sunt destule  nici dascalii nu mai sunt dascăli. CAZINOUL asteapta salvarea care nu mai vine.

ORASUL CONSTANTA rămâne in continuare ORASUL gri vorba unui OM SPECIAL.

OM care a iubit orasul. Si care a plecat in capitala.

Dar NOSTALGIA ramane si ea. Pentru toti constantenii care sufera ca orasul lor drag NU MAI E SI NU VA MAI FI ca in putinele vremuri bune deodinioara.

ARDE, arde si ramane SCRUMUL.
MAI POTI CITI