AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile, 10ml pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile, 10ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse LABORATOIRES ASEPTA 

Am canalizat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile, 10ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs LABORATOIRES ASEPTA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile, 10ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile

Dermo adjuvant, formula concentrata pentru insanatosirea unghiilor deteriorate ale mainilor sau picioarelor.

Ingrediente  AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile


Contine ulei esential din frunzele arborelui de ceai, Lip esteri de matase ( creaza un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea micro fungilor) si complexul ANP ( stimuleaza productia si cresterea keratinei).

Poate fi folosit impreuna cu un tratament antifungic local pentru un efect mai rapid sau pentru prevenirea infectiilor fungice ale unghiilor.

Mod de utilizare  AS-Akileine Onykoleine Solutie pentru unghii fragile

Aplicati o data pe zi in strat subtire pe unghia afectata, curata, uscata si fara lac de unghii aplicat anterior, masati pana la completa penetrare.

Utilizati pana la insanatosirea completa a unghiei (4 - 8 luni pentru unghiile mainilor si 6-12 luni pentru unghiile picioarelor).

Atentie!

A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza si sub varsta de 7 ani.

A nu se aplica pe o unghie ranita nici in alte zone decat pe unghie si conturul lor.

In caz de iritatii sau alergii opriti aplicatiile.

A nu se lasa la indemana copiilor, a nu se inghitii.

Se aplica extern.
noriel.ro