Treceți la conținutul principal

Aurel Bălășoiu CV, biografie, varsta, familie, avere, film indecent

VEZI cine este Aurel Bălășoiu. Care este biografia lui Aurel Balasoiu, ce studii si avere are, care este familia si cine este sotia sa.

Inainte de a vedea care este CV-ul lui Aurel Balasiu, va spunem ca PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu, pentru suspiciuni legate de un filmulet scandalos legat de comportamentul amoros al acestuia.

Biografie Gabriel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, aflat la primul mandat de deputat de Argeș.

Din anul 2004, Balasoiu a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

wiki aurel balasoiu varsta familie avere

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor Aurel Bălășoiu  se descrie drept ”o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

În Parlament, activează în comisia de agricultură şi este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia, Macedonia de Nord şi Congo.

Deputatul Balasoiu a avut două luări de cuvânt în Parlament, de la depunerea jurământului, 6 declaraţii politice depuse în scris şi 54 de propuneri legislative, din care 11 promulgate, precum şi 7 întrebări şi interpelări.

Referitor la scandalul de cancan sacandalos si indecent in care se pare ca fost implicat conform filmulețului publicat, acesta a declarat:

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (Răspunsul dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii interzise cu minori?”)”.
MAI POTI CITI