BLACK FRIDAY 2022 pe BestValue.eu reduceri de până la 60% și concurs cu premii de 100 euro

Anul acesta la Duty Free-ul online BestValue.eu vom avea Black Pajama Party cu Best Prices Ever, in perioada 11-13 noiembrie - reduceri de până la 60% la peste 8000 de produse și acces fără bilet de avion dacă ai contul BestValue.eu confirmat.

Pagina în care oricine se poate înscrie cu abonare prin formularul dedicat din pagină, până la data de 10 noiembrie 2022, pentru a fi primul când dăm startul exact la Black Pajama Party poate fi accesată aici

Înscrierea în LP-ul anterior vine cu o serie de alte avantaje:

1. Înscriere automata în tombola „Win your Wishlist!” in care poti câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 20 premii: produse din Wishlist-ul tau in valoare de 100 euro.

oferte reduceri black friday bestvalue eu 2022

2. Zilnic, pana pe 10 noiembrie 2022 dimineața, ti se dezvăluie pe mail produsele star cu reduceri tentante de Black Friday. 

Acestea pot fi adăugate in Wishlist înaintea tuturor, iar in cea mai așteptată vineri din an doar le adaugi in cos si le comanzi rapid, pana nu se epuizează stocul.

3. Orice comanda plasată pe BestValue.eu de Black Pajama Party, indiferent de valoarea ei, iti aduce un voucher cadou de -20%, pe care il vei putea folosi la shopping pentru cadourile de sarbatori, in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2022.
noriel.ro