Ce IUBESC băieții la o FATĂ. Slăbiciunile băieților de care nu știai.

Secrete despre băieți și despre ce iubesc ei la fete. Ce le place băieților la fete, lucruri despre băieți pe care fetele nu le știu.

1. Băieții iubesc fetele curajoase

Nu există nimic mai interesant pentru un bărbat decât să poată trăi aventuri alături de iubita lui. 

După ce te-a cucerit, nu vrea să stea toată viața acasă și să moară de plictiseală. Da, ești prințesa lui, dar ești și o fată puternică care știe să se descurce în viață. 

Știi cum să schimbi un cauciuc la mașină? Știi cum funcționează o priză, cum se schimbă? Nu te deranjează să te murdărești puțin fără să te enervezi?

ce lucruri secrete iubesc baietii la fete si eu nu stiam

Atunci ești visul oricărui băiat. Ține minte că nu trebuie să faci totul singură și că uneori ai nevoie de el: lasă-l să repare priza sau să schimbe anvelopa, dar să ai abilitățile necesare pentru a-l ajuta în orice moment.

2. Băieții iubesc fetele un pic geloase

Poate credeți că este un mit neadevărat, dar nu este. Însă, înainte de a vă explica care sunt resorturile din spatele acestui lucru, trebuie să știți că vorbim despre o cantitate moderată de gelozie. 

Dacă arăți din când în când puțină gelozie, este un semn că pentru iubitul tău este important pentru tine, îl iubești și ții la el.

Dacă îi verifici telefonul mobil de fiecare dată, țipi când îl vezi vorbind cu orice altă fată și îl spionezi pe Facebook sau Instagram îți vei transforma viața și relația în iad.

Cantitatea moderată de gelozie depinde de relație, dar este clar că este o doză microscopică în comparație cu cantitatea de încredere și iubire pe care trebuie să le oferiți unul altuia.

3. Băieții iubesc fetele amuzante / haioase

Ție ți-ar plăcea să fii împreună cu cineva care nu zâmbește și aproape că nu spune nimic? Cel mai probabil vei răspunde la această întrebare ceva de genul: nu, m-aș plictisi.

Ei bine, aceeași părere o au și băieții despre fetele care nu știu să se distreze. 

Când mergi cu el la un party și petreci toată după-amiaza tăcută, ca un ființă plictisită lângă el, nu se va putea distra. 

Mai presus de toate, băieții își doresc ca partenera lor să fie o fată plină de energie și entuziasm, care se distrează printre alți oameni, care râde mult și care este prietenoasă.
noriel.ro