Cine e SARITA aka TURBO Prințesica nume real, termopane, cancan, părinți

Toată lumea vrea sa afle cine este Sarita TURBO Prințesica, biografie, wiki, nume real, înălțime, când este născută, cine sunt părinții, instagramul și cine este iubitul ei.

Desigur aceste detalii le-am putea găsi în biografia Turbo Printesica, dar... pentru că există un mare DAR, aceasta este inexistentă, tabloidele mondene, ziarele de cancan punând accent doar pe scandalurile în care acesta a fost implicată cu voia sau fără voia ei.

Știm că Turbo Prințesica este născută în Timișoara, după fotografii ar avea înălțimea de aproximativ 1,72 m și o greutate proporțională

Turbo Prințesica și iubitul cunoscut sub porecla de „Termopane” au fost în februarie 2022 protagoniștii unui episod cu scântei care s-a lăsat cu îmbrânceli și vorbe grele, fix în mijlocul străzii.

wiki cine e turbo printesica nume real varsta avere

S-a întâmplat în zona „Floreasca”, pe înserat. ”Turbo Prințesica” și „Termopane” au ieșit din restaurantul „Uanderful”.

Nu că Sarita ar fi o fată de oraș cuminte. În 2021, Larisa aka Vecina a scuipat-o pe Turbo Prințesica și a sărit la bătaie. Cele două s-au certat și îmbrâncit până le-au scos bodyguarzii afară. În trecut au fost cele mai bune prietene.

Turbo Prințesica ar fi încercat, de-a lungul timpului, să intre în grațiile lui Alex Bodi și Gabi Bădălău, fostul, respectiv actualul partener al Biancăi Drăgușanu. 

Turbo Prințesica s-a certat cu părinții ei, în urma scandalului în care ar fi urmat să fie făcută publică o înregistrare compromițătoare în care apare alături de un cunoscut politician

Atunci Sarita a infirmat aceasta și a precizat: „Este nașul meu și al surorii mele. Eu sunt din Timișoara, el este și partenerul de afaceri al tatălui meu. Chiar astăzi am vorbit cu el, peste câteva zile vine ziua mea. Nu pot să cred!”.

Cu siguranță că pentru amatorii de cancanuri mondene cu fetele de oraș, vor mai exista știri delicioase cu Turbo Prințesica....
noriel.ro